reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
Ja mialam dzis wychodne z przyjaciolka i powiem tyle: MIEC PRZYJACIOŁ-BEZCENNE:tak:Przyjaciolka(ktora byla nota bede swiadkowa na moim slubie wiec jest mi najbardziej jak sie da od serca) kupila sobie mieszkanie-ciasne ale wlasne!!!Wprawdzie musiala brac kredyt 30tys ale byla tak rozpromieniona faktem wlasnego kata,ze obie az mialysmy lzy w oczach ze szczescia.Siedzialysmy,zajadalysmy truskawki mimo ze zimno jak cholera i urzadzalysmy w myslach kazdy kat jej nowego mieszkanka.Tak sie bardzo ciesze ze jej sie udalo wreszcie!Wiecie,ze jestesmy ze soba tak zwiazane ze kilka razy tego samego dnia mialysmy takie same sny a wierzcie lub nie,ale zareczylysmy sie ze swoimi chlopami TEGO SAMEGO DNIA!Nasi faceci sie nie zgadali ze soba zwlaszcza ze ja wtedy bylam w tunezji a ona w polsce),a i my obie na maksa zaskoczone ze chlopy startuja do nas z pierscionkami tego samego dnia na dodatek:-D

a ja dziś zjadłam na obiad schabowego:-D lekko smażonego:-D
Oraz zaszalałam i zjadłam na spokojnie pierwszy raz ciasto:-D takie toffi i z czekolada, aaaa i 5 sztuk ptasiego mleczka:-)
mniammm:-)

w niedziele powtórzyłam dzień ciastowy i z ptasim mleczkiem, ale widać ze albo czekolady albo truskawek mały nie toleruje bo chyba mu lekkie plamki uczuleniowe wyszkoczyły:baffled: Niestety nie wiem od czego bo zjadłam wszystko naraz:-D
Ale dziś juz zero takich produktów co by dzieciaczek uczulenia nie dostał:tak:

Ja w weekend zaszalałam, zjadłam koktail truskawkowy, torcika z wiśniami, pół butelki wina :-) pizza, gyros o słodyczach nie wspomnę :-D Aaaa i kupiłam sobie sukienkę na wesele, bo do tamtej muszę trochę schudnąć:tak:. Nie zmarnuje się, patrząc na częstotliwość wesel w to lato.

ah widze ze szalejecie dziewczynki.
Wczoraj kupilam sobie dwie bluzki z promocji i staniczek,chcialm jakas spodnice ale d**a nic nie bylo jak byly to brzydkie i po 50e:baffled:
Zjadlam kebaba,lody i ciasto u kolezanki i wczoraj poraz pierwszy od 6tyg ziemniaki:-)

reklama
A ja dzisiaj po ostatnim karmieniu wypiłam piwo Reds ten mały no tak za mną chodził że szok,mam tylko nadzieje że mała jak zawsze po spi do tej 6-7 zanim te % zemnie ulecą :eek:ale musze wam powiedziec że pycha jednak to prawda że zakazany owoc najlepiej smakuje :-D

Do góry