reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

A ja od dziś miałam na aerobik chodzić, a tu lipa bo dziś dostałam @ i czuję się nie najlepiej.

Znalazłam fajny ośrodek fitness obok mnie prowadzony przez siostry zakonne:tak::-D

Sara zakupki świetne! Kozaki super! A M. też zawsze wchodzi ze mną do przymierzalni...

reklama
O to mój małż jest aniołem pod tym względem (z resztą pod każdym innym też dobrze ze tego nie czyta bo by chyab w piórka obrósł:-)) wytrzymywał ze mną pare godzin w galerii i nawet się nie buntował, siedzi sobie biedaczek na ławeczce, jak ja buszuje w sklepach i gra na telefoniku w jekieś gry.

Moj to zawsze mowi (jak juz pojdzie-ostatnio byl jak bylam w ciazy:shocked2:) "no szybciej,ale baby to maja problem co kupic,no wez to dobre jest" a wcale nie dobre zle lezy albo za male albo za duze.
Ciagle mnie popedza a pozniej gada w domu ze moglam sobie kupic tylko ze mi sie nigdy nic nie podoba

Moj m to jest gorszy ode mnie jesli chodzi o zakupy odziezowe, ja w zasadzie ich nienawidze(bo nigdy nic mi sie nie podoba) i zwykle to ja jego musze wyciagac ze sklepu:szok: a najlepsze ze on lubi ogladac rzeczy dla mnie... dla siebie tez ale raczej mi kupuije niz sobie. Sam to ma w szafie 5 rzeczy na krzyz i wiecej nie chce- ale przy wieszakach w galerii to stoi i stoi, nieraz sie wkurzam i gadam jak mezu Ewelci tylko zamiast "te baby" mowie "gorzej niz baba ":-D
Za to zakupow zywieniowych nienawidzi (ja uwielbiam), popedza mnie jak krowe na pastwisku co mnie doprowadza na skraj rozpaczy:confused2:

reklama
Moj maz na zakupach jest cierpliwy chociaz dobrze wiem ze wolalby obejrzec cos sportowego w TV w tym czasie-chocby Kubice:-DAle chlop jest cierpliwy,on lubi jak ja jestem zadowlona bo wtedy jest spokoj w domu,mila atmosfera a nie moje darcie sie (90% klotni wywoluje ja-niestety)

Do góry