reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

A ja od dziś miałam na aerobik chodzić, a tu lipa bo dziś dostałam @ i czuję się nie najlepiej.

Znalazłam fajny ośrodek fitness obok mnie prowadzony przez siostry zakonne:tak::-D

Sara zakupki świetne! Kozaki super! A M. też zawsze wchodzi ze mną do przymierzalni...

reklama
O to mój małż jest aniołem pod tym względem (z resztą pod każdym innym też dobrze ze tego nie czyta bo by chyab w piórka obrósł:-)) wytrzymywał ze mną pare godzin w galerii i nawet się nie buntował, siedzi sobie biedaczek na ławeczce, jak ja buszuje w sklepach i gra na telefoniku w jekieś gry.

Moj to zawsze mowi (jak juz pojdzie-ostatnio byl jak bylam w ciazy:shocked2:) "no szybciej,ale baby to maja problem co kupic,no wez to dobre jest" a wcale nie dobre zle lezy albo za male albo za duze.
Ciagle mnie popedza a pozniej gada w domu ze moglam sobie kupic tylko ze mi sie nigdy nic nie podoba

Moj m to jest gorszy ode mnie jesli chodzi o zakupy odziezowe, ja w zasadzie ich nienawidze(bo nigdy nic mi sie nie podoba) i zwykle to ja jego musze wyciagac ze sklepu:szok: a najlepsze ze on lubi ogladac rzeczy dla mnie... dla siebie tez ale raczej mi kupuije niz sobie. Sam to ma w szafie 5 rzeczy na krzyz i wiecej nie chce- ale przy wieszakach w galerii to stoi i stoi, nieraz sie wkurzam i gadam jak mezu Ewelci tylko zamiast "te baby" mowie "gorzej niz baba ":-D
Za to zakupow zywieniowych nienawidzi (ja uwielbiam), popedza mnie jak krowe na pastwisku co mnie doprowadza na skraj rozpaczy:confused2:

reklama
Moj maz na zakupach jest cierpliwy chociaz dobrze wiem ze wolalby obejrzec cos sportowego w TV w tym czasie-chocby Kubice:-DAle chlop jest cierpliwy,on lubi jak ja jestem zadowlona bo wtedy jest spokoj w domu,mila atmosfera a nie moje darcie sie (90% klotni wywoluje ja-niestety)

Do góry