reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

olu bedzie trafiony zatopiony
linuxdie.gif

reklama
a ja u dentysty to czesto bywam :-) lubie mieć tam wszystko ok :-D byl taki rok(miałam hmmm że tak powiem "rozwaloną" twarz i połamane zęby :-D-powypadkowo) że byłam u dentysty dosłownie co tydzień na różnych zabiegach itp wiec się przyzwyczaiłam :-D:-D ale bez znieczulenia ani rusz :tak:

Po wczorajszych CZTEROGODZINNYCH zakupach w 3 (Julita polowe zakupow przespala) mam:

• kozaki (maz mowi ze zajebiste),
  • jeansy (ciutke schudlam wiec rozmiary 42 wystawilam na allegro a potrzeba mi 40)
  • biala koszule gnieciona (lubie,zawsze mozna zalozyc na to kamizelke,sweter)
  • peeling cukrowy do ciala Dax spa-marcepanowy (z dax cosmetics)-zapach mmm

saro zaszalałaś, choć ja też wczoraj byłam na szopingu
Moja szafa powiększyłą się o kurtkę czarną dopasowaną, czarny wiązany kardigan, 2 tuniki jedna fioletowa z dł rękawem z paskiem, druga czarna z z dużym wiwijanym golfem z kr rękawem można ją wkładac na koszulę. Oskarowi kupiłam kurtkę zimową i czapkę, Zośce brązowe kozaczki w H&M i 2 pary rajstop.
Dzisiaj tez musze lecieć do jakiejś galerii bo podkład mi sie skończył, a bez tego to jak bez ręki, no i chciałabym Zośce jakies body kupic bo powyrastała

reklama
Do góry