reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

olu bedzie trafiony zatopiony
linuxdie.gif

reklama
a ja u dentysty to czesto bywam :-) lubie mieć tam wszystko ok :-D byl taki rok(miałam hmmm że tak powiem "rozwaloną" twarz i połamane zęby :-D-powypadkowo) że byłam u dentysty dosłownie co tydzień na różnych zabiegach itp wiec się przyzwyczaiłam :-D:-D ale bez znieczulenia ani rusz :tak:

Po wczorajszych CZTEROGODZINNYCH zakupach w 3 (Julita polowe zakupow przespala) mam:

• kozaki (maz mowi ze zajebiste),
  • jeansy (ciutke schudlam wiec rozmiary 42 wystawilam na allegro a potrzeba mi 40)
  • biala koszule gnieciona (lubie,zawsze mozna zalozyc na to kamizelke,sweter)
  • peeling cukrowy do ciala Dax spa-marcepanowy (z dax cosmetics)-zapach mmm

saro zaszalałaś, choć ja też wczoraj byłam na szopingu
Moja szafa powiększyłą się o kurtkę czarną dopasowaną, czarny wiązany kardigan, 2 tuniki jedna fioletowa z dł rękawem z paskiem, druga czarna z z dużym wiwijanym golfem z kr rękawem można ją wkładac na koszulę. Oskarowi kupiłam kurtkę zimową i czapkę, Zośce brązowe kozaczki w H&M i 2 pary rajstop.
Dzisiaj tez musze lecieć do jakiejś galerii bo podkład mi sie skończył, a bez tego to jak bez ręki, no i chciałabym Zośce jakies body kupic bo powyrastała

reklama
Do góry