reklama
a ja u dentysty to czesto bywam :-) lubie mieć tam wszystko ok byl taki rok(miałam hmmm że tak powiem "rozwaloną" twarz i połamane zęby -powypadkowo) że byłam u dentysty dosłownie co tydzień na różnych zabiegach itp wiec się przyzwyczaiłam ale bez znieczulenia ani rusz
S
Sara27
Gość
bansik-to fajnie ze klawiatura sprawna
ewelcia-a ty to coraz ciezsze dzialo wytaczaszbazuka?
ewelcia-a ty to coraz ciezsze dzialo wytaczaszbazuka?
S
Sara27
Gość
Po wczorajszych CZTEROGODZINNYCH zakupach w 3 (Julita polowe zakupow przespala) mam:
- kozaki (maz mowi ze zajebiste),
- jeansy (ciutke schudlam wiec rozmiary 42 wystawilam na allegro a potrzeba mi 40)
- biala koszule gnieciona (lubie,zawsze mozna zalozyc na to kamizelke,sweter)
- peeling cukrowy do ciala Dax spa-marcepanowy (z dax cosmetics)-zapach mmm
karolka84
mama kwietniowa '09
Sara no to poszalałaś:-) Pewnie humorek od razu się pojawił
I
ivaz
Gość
saro zaszalałaś, choć ja też wczoraj byłam na szopingu
Moja szafa powiększyłą się o kurtkę czarną dopasowaną, czarny wiązany kardigan, 2 tuniki jedna fioletowa z dł rękawem z paskiem, druga czarna z z dużym wiwijanym golfem z kr rękawem można ją wkładac na koszulę. Oskarowi kupiłam kurtkę zimową i czapkę, Zośce brązowe kozaczki w H&M i 2 pary rajstop.
Dzisiaj tez musze lecieć do jakiejś galerii bo podkład mi sie skończył, a bez tego to jak bez ręki, no i chciałabym Zośce jakies body kupic bo powyrastała
Moja szafa powiększyłą się o kurtkę czarną dopasowaną, czarny wiązany kardigan, 2 tuniki jedna fioletowa z dł rękawem z paskiem, druga czarna z z dużym wiwijanym golfem z kr rękawem można ją wkładac na koszulę. Oskarowi kupiłam kurtkę zimową i czapkę, Zośce brązowe kozaczki w H&M i 2 pary rajstop.
Dzisiaj tez musze lecieć do jakiejś galerii bo podkład mi sie skończył, a bez tego to jak bez ręki, no i chciałabym Zośce jakies body kupic bo powyrastała
S
Sara27
Gość
Ivaz,no ty jeszcze bardziej poszalalas!
Moje ciuszki sa klasyczne z wczorajszych zakupow ale wszystko dobrze lezy a w jeansach mam nawet zgrabna dupencje az sie maz do mnie dobieral w przymierzalni (my wchodzimy zazwyczaj razem;-))ale bylismy z Julita
Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo
Moje ciuszki sa klasyczne z wczorajszych zakupow ale wszystko dobrze lezy a w jeansach mam nawet zgrabna dupencje az sie maz do mnie dobieral w przymierzalni (my wchodzimy zazwyczaj razem;-))ale bylismy z Julita
Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo
reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Sara - super zakupy!:-)
ivaz - rzeczywiście poszalałaś
ivaz - rzeczywiście poszalałaś
Podziel się: