reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
Moonik-:tak:
Ja mam w lodowce pol sloika Nutelli jeszcze:tak:Mam bardzo rozsadna wg mnie diete-jem po godz.12 bo wstaje i tak 10-11(dieta Diamondow) a koncze jesc okolo 20 (chodze spac okolo 1).Jem malo objetosciowo,nie lacze bialka z weglowodanami.Grzeszki jesli w nieduzej ilosci to czemu nie-chipsy czy czekoladka i waga narazie sukcesywnie spada:tak::-)To dziala!

Haha, Sara - u mnie kwestia jakichkolwiek diet odpada:-D Przy wzroscie 179 cm waze juz tylko 60 kg czyli 2 kg mniej niz przed ciażą. A chcialabym wazyc z 5 kg wiecej:tak:Tak wiec pochlaniam wszystko w ilosciach, w jakich pozwala mi moj brzuch:-D
alicja - nutella jest orzechowa, a orzechy to jeden z silniejszych alergenów. Nie poleca sie jedzenia orzechó w trakcie karmienia. Ale jesli nie widzisz jakichkolwiek zmian u swojego dziecka (wysypki, kupki ze sluzem, obfite ulewania itp.), to masz szczescie i smaczengo;-)

widze SAra ze ci sie spodobala dieta bardzo sie ciesze ze cos podpowiedzialam- ja tez uwazam ze jest ona bardzo rozsadna bez wyrzeczen i efekty sa niezle:tak:

alicja - nutella jest orzechowa, a orzechy to jeden z silniejszych alergenów. Nie poleca sie jedzenia orzechó w trakcie karmienia. Ale jesli nie widzisz jakichkolwiek zmian u swojego dziecka (wysypki, kupki ze sluzem, obfite ulewania itp.), to masz szczescie i smaczengo;-)
no to chyba faktycznie mam szczescie:tak: bo prawie od samego poczatku jem wszystko i nigdy nic malej nie bylo:happy2:

Ja tak uważałam na początku, a teraz to i czekoladę z orzechami nie raz jadłam :) i truskawki latem :) ale wiadomo - w ilościach rozsądnych, choć mój pewnie uwielbia moje słodkie mleko ;)))

reklama
Do góry