reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

W tamtym roku byłam w ciązy (z reszta jak my wszystkie na tym forum:-D:-D) to za bardzo nic sobie nie kupowałam, teraz trzeba odświeżyć garderobę tym bardziej jak się wróciło do pracy, a jak wiadomo co rano mam problem chyba jak każda kobitka, że nie mam co na siebie włożyć. Jak siedziałam z Zochą w domu to wkładałam dresik, adidaski jakiś t-shirt i było ok i nie było problemu co mam się ubrać:-(

reklama
ivaz - doskonale rozumiem :tak: też muszę się wybrać na zakupy, ale ciągle brakuje czasu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już trochę udało mi się kupić, ale też codziennie rano stoję przed szafą z wiadomym zdaniem..:eek::eek::eek:

Ja dzis z czystego egoizmu na mowiłam meza na wyjscie , zaprosił mnie na obiadek,wiec niedziela bez stania w kuchni była :-)spodobało mi sie to-chce tak czesciej:-p:-D
M*R zazdrościmy!!! też lubię niedzielę bez garów. U mnie dzisiaj rosól standardowo i bitki wołowe .
A dziewczynom z Warszawy moge zdradzić gdzie jest najlepsza pizza w mieście, przyrządzana przez Włocha z włoskich produktów, ostatnio widziałam tam Gajosa jak wsuwał pizze:-D widuje tam tez A. Dygant. Ceny super a pizza rozpływa się w ustach.

Dominika Pizzeria Bella Napoli mieści się przy ratuszu Dzielnicy Targówek,przy ul. 20 Dywizji Piechoty Wojska Polskiego Niedawno powstał też jej filia na Zaciszu na ul. Bogumińskiej. wszyscy miłośnicy pizzy wiedzą gdzie to jest. Pizza jest naprawde wysminita, prawdziwy smak, cienkie ciasto, zadnych udziwnien, zadnego ketchupu i polepszaczy!!. Jak pojedziesz raz bedziesz odwiedzała to miejsce częściej

SAra strasznie podobaja mi sie Twoje kozaczki!!!
Kurcze szkoda ze ja w takich chodzic nie moge bo maja za wysoji obcas:-(

Ivaz Ty tez zaszalalas z zakupami;-)

Ewelcia ten obcas nie jest az taki wysoki-sa dobrze wywazone,da sie w nich chodzic:tak:
W akcie desperacji (bo inaczej tego nie moge nazwac) zamowilam sobie na allegro tabletki odchudzajace (2 rodzaje) i spodenki neopronowe.Nie wiem co mi sie porobilo,maz mowi ze jest OK,ale ja w swoim mniemaniu jestem za gruba i juz.Te tabletki tabletki to REDUXIL oraz BIO CLA-za calosc ze spodenkami wywalilam bagatela ponad 150 zl-taka ze mnie egoistka.Ale humor od razu lepszy,to taki efekt psychologiczny nawet jak te tabletki beda dzialac jak placebo...

reklama
Ja tez mam kiepskie bo jesc lubie a akurat na zadne aerobiki aktualnie nie chodze (a kiedys 2 razu w tyg-aerobik i jakis taniec)...Ale mam zamiar wiecej sie ruszac i chociaz czesciowo stosowac zalozenia diety typu mniej jesc+ Diamondow o ktorej pisala Gosia.

Do góry