reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

No to ja najbardziej lubię robić zakupy sama - mam tyle czasu ile potrzebuję i zazwyczaj sama decyduję w czym mi jest dobrze. A mój m zawsze chce jechac ze mną, mówi, że mi doradzi, że lubi ze mna robic zakupy itp... a potem kończy się tak, że wytrzymuje pół godziny do godziny, a potem zaczyna się popędzanie... wrrr...

reklama
Byłam dziś SAMA na zakupach w międzynarodowym. Trochę sobie mogłam odpocząć - więc uznaję to za akt egoizmu :-D:-D
i kupiłam buty :tak::tak: w sobotę wesele siostry a na bosaka było by głupio :-D:-D:-D
później wam je pokażę ;-)

M*R pewnie, że tak, a ładnemu to we wszystkim ładnie.
Ja w piątek ide do fryzjera, odrosty zrobić bo jakoś zaniedbanie się czuję, a w któryś listopadowy weekend planujemy z kumpelami wypad do spa, (mam nadzieję że wypali) aby odreagoawać jesienną depresję. już nie mogę się doczekać 2 dni luzu, i to jeszcze w doborowym towarzystwie

ja wolę jeździć na zakupy sama - z 3 facetami nie ma szans...
mój mąż nie lubi zakupów, nawet sobie jak ma coś kupić to musi być w dobrym nastroju, bo jak nie to nawet do sklepów nie wchodzi - obecnie od ponad miesiąca kupuje spodnie i buty bo stare ma zniszczone ... no ale kupuje z daleka od sklepów i jakoś mu to nie wychodzi...

na zakupy większe jeżdżę sama jak położę dzieciaczki spać - takie nocne wypady - o ile mąż jest w domu

jako egoistka ostatnio ze szczęścia że schudłam - zaczęłam kupować ciuszki bo stare są zaluźne i je wydałam mamie
oczywiście szaleję na allegro ;-)
ostatnio kupiłam 3 seksi kompleciki nocne
mąż się lekko zdziwi jak wróci ha ha

szalejecie dziewczyny:tak:
my w ramach mamy egositki mielismy isc w 4 na kregle jutro ale przelozyly sie na poniedzialek-i to na bilard jednak:-DMoze to i lepiej ze sie przelozyly...bo pisalam na wz jaki dziwny zbieg okolicznosci sie trafil...trzeba bedzie przemyslec jak rozegrac sprawe:eek:

reklama
Do góry