reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

No to ja najbardziej lubię robić zakupy sama - mam tyle czasu ile potrzebuję i zazwyczaj sama decyduję w czym mi jest dobrze. A mój m zawsze chce jechac ze mną, mówi, że mi doradzi, że lubi ze mna robic zakupy itp... a potem kończy się tak, że wytrzymuje pół godziny do godziny, a potem zaczyna się popędzanie... wrrr...

reklama
Byłam dziś SAMA na zakupach w międzynarodowym. Trochę sobie mogłam odpocząć - więc uznaję to za akt egoizmu :-D:-D
i kupiłam buty :tak::tak: w sobotę wesele siostry a na bosaka było by głupio :-D:-D:-D
później wam je pokażę ;-)

M*R pewnie, że tak, a ładnemu to we wszystkim ładnie.
Ja w piątek ide do fryzjera, odrosty zrobić bo jakoś zaniedbanie się czuję, a w któryś listopadowy weekend planujemy z kumpelami wypad do spa, (mam nadzieję że wypali) aby odreagoawać jesienną depresję. już nie mogę się doczekać 2 dni luzu, i to jeszcze w doborowym towarzystwie

ja wolę jeździć na zakupy sama - z 3 facetami nie ma szans...
mój mąż nie lubi zakupów, nawet sobie jak ma coś kupić to musi być w dobrym nastroju, bo jak nie to nawet do sklepów nie wchodzi - obecnie od ponad miesiąca kupuje spodnie i buty bo stare ma zniszczone ... no ale kupuje z daleka od sklepów i jakoś mu to nie wychodzi...

na zakupy większe jeżdżę sama jak położę dzieciaczki spać - takie nocne wypady - o ile mąż jest w domu

jako egoistka ostatnio ze szczęścia że schudłam - zaczęłam kupować ciuszki bo stare są zaluźne i je wydałam mamie
oczywiście szaleję na allegro ;-)
ostatnio kupiłam 3 seksi kompleciki nocne
mąż się lekko zdziwi jak wróci ha ha

szalejecie dziewczyny:tak:
my w ramach mamy egositki mielismy isc w 4 na kregle jutro ale przelozyly sie na poniedzialek-i to na bilard jednak:-DMoze to i lepiej ze sie przelozyly...bo pisalam na wz jaki dziwny zbieg okolicznosci sie trafil...trzeba bedzie przemyslec jak rozegrac sprawe:eek:

reklama
Do góry