reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
MM a zarosla Ci dziurka w nosie?? Ja ogolnie jestem fanka takich szlaenstw jak kolczyki ale staram sie umiarkowanie poki co... tzn mam tez 3 w lewym uchu, 1 w prawym i w pepku:-D chcialabym jeszcze w nosie moze ale sie waham....albo w dolnej wardze tak z boku... mam tez tatuaz na nadgarstku ale marzy mi sie na plecach... prosilam juz meza o sponsoring w ramach prezentu na gwiazdke:-p:-p

Mialam tego kolczyka w nosie 1 dzien takze dziurka zarosla bardzo szybko:tak:

kiedys tez mialam faze na kolczyki:tak: w uszach mialam po kilka dziurek (one jednak nie zarastaja mi tak do konca:eek:)
w pepku mialam :tak:
w jezyku 2 razy mialam przebijane :-p

Tatuaz tez bym chciala ale sie troche boje:-D pozatym mi sie wszystko szybko nudzi i boje sie ze zrobie cos a pozniej bede zalowac.. albo ze na stare lata taka pomarszczona z tatuazem bede smigac:cool2::-D

Jak juz jesteśmy przy temacie to zawsze podobał mi się kolczyk taki malutki w nosie,ale się nie zdecydowałam :-pZa to mam po dwa kolczyki w uszach,kolczyk w pępku i tatuaż na łopatce.Tatuaż zrobiłam razem z przyjaciółką na 25-lecie naszej przyjaźni i nigdy nie żałowałam czasami zapominam że go mam,jest nie duży i w takim miejscu ze jak będe stara mog go zasłonić :-)

to i ja się dołączę :-D jakoś lubię ten temat :-) kiedyś miałam kolczyk w nosie ale szybko mi sie znudzil i teraz nawet nie czuje ze byl a co do aktoalnosci to mam po jednym w każdym uchu, w brwi. wardze, języku i pępku no i tatuaż na plecach hehehe ja to szalona jestem :tak::-D:-)

To ja tez nuda-tylko dziurki w uszach:tak:
O tatuazu pisalam juz tu kiedys gdzies na BB ze marzy mi sie nad koscia ogonowa-maz jest bardzo za,tylko ja sie troche boje bolu...Takze chce i nie chce,ale bardziej chce:-D

Wg mnie to miejsce na kości krzyżowej jest bardzo sexi na tatuaż. Jeśli zdecyduję się na tatuaż to właśnie tam. Co z tego że to popularne miejsce, zamierzam go zrobić dla siebie a nie dla społeczeństwa;-):-D

nie no jasne-ja nie mówie ze nie sexi, i nie fajne...i wiadomo ze tatuaz robi sie dla siebie...ale....jakos tak dziwnie zobaczyc na plazy czy na basenie kilka osób z podobnym tatuazem w tym samym miejscu...bo nie oszukujmy sie-tak pasuje tylko jakis tribal, czy plątanina kolców, jakis taki tatuaz plemienny...

Zgadzam sie:tak: bardzo duzo dziewczyn ma tatuaz w tym miejscu:-p Mi sie podoba na karku!! :-) tak ze jak wlosy rozpuszczone to nawet nie widac;-) albo tak na kawalku stopy (od strony zew) do polowy lydki (nie wiem jak to wytlumaczyc:-p) Albo tez na rece tak jak DODA ma :-D:-D

To jak już jestesmy przy Dodzie to jak robiłam tatuaż dzień po niej w tym samym studiu w Szczecinie ;-)Byłam jedną z pierwszych która wiedziała że Doda ma skrzydła na plecach:-D:-D:-D wprawdzie widziałam tylko na zdjęciu w kompie ale liczy się :-D:-D

reklama
Do góry