reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
MM a zarosla Ci dziurka w nosie?? Ja ogolnie jestem fanka takich szlaenstw jak kolczyki ale staram sie umiarkowanie poki co... tzn mam tez 3 w lewym uchu, 1 w prawym i w pepku:-D chcialabym jeszcze w nosie moze ale sie waham....albo w dolnej wardze tak z boku... mam tez tatuaz na nadgarstku ale marzy mi sie na plecach... prosilam juz meza o sponsoring w ramach prezentu na gwiazdke:-p:-p

Mialam tego kolczyka w nosie 1 dzien takze dziurka zarosla bardzo szybko:tak:

kiedys tez mialam faze na kolczyki:tak: w uszach mialam po kilka dziurek (one jednak nie zarastaja mi tak do konca:eek:)
w pepku mialam :tak:
w jezyku 2 razy mialam przebijane :-p

Tatuaz tez bym chciala ale sie troche boje:-D pozatym mi sie wszystko szybko nudzi i boje sie ze zrobie cos a pozniej bede zalowac.. albo ze na stare lata taka pomarszczona z tatuazem bede smigac:cool2::-D

Jak juz jesteśmy przy temacie to zawsze podobał mi się kolczyk taki malutki w nosie,ale się nie zdecydowałam :-pZa to mam po dwa kolczyki w uszach,kolczyk w pępku i tatuaż na łopatce.Tatuaż zrobiłam razem z przyjaciółką na 25-lecie naszej przyjaźni i nigdy nie żałowałam czasami zapominam że go mam,jest nie duży i w takim miejscu ze jak będe stara mog go zasłonić :-)

to i ja się dołączę :-D jakoś lubię ten temat :-) kiedyś miałam kolczyk w nosie ale szybko mi sie znudzil i teraz nawet nie czuje ze byl a co do aktoalnosci to mam po jednym w każdym uchu, w brwi. wardze, języku i pępku no i tatuaż na plecach hehehe ja to szalona jestem :tak::-D:-)

To ja tez nuda-tylko dziurki w uszach:tak:
O tatuazu pisalam juz tu kiedys gdzies na BB ze marzy mi sie nad koscia ogonowa-maz jest bardzo za,tylko ja sie troche boje bolu...Takze chce i nie chce,ale bardziej chce:-D

Wg mnie to miejsce na kości krzyżowej jest bardzo sexi na tatuaż. Jeśli zdecyduję się na tatuaż to właśnie tam. Co z tego że to popularne miejsce, zamierzam go zrobić dla siebie a nie dla społeczeństwa;-):-D

nie no jasne-ja nie mówie ze nie sexi, i nie fajne...i wiadomo ze tatuaz robi sie dla siebie...ale....jakos tak dziwnie zobaczyc na plazy czy na basenie kilka osób z podobnym tatuazem w tym samym miejscu...bo nie oszukujmy sie-tak pasuje tylko jakis tribal, czy plątanina kolców, jakis taki tatuaz plemienny...

Zgadzam sie:tak: bardzo duzo dziewczyn ma tatuaz w tym miejscu:-p Mi sie podoba na karku!! :-) tak ze jak wlosy rozpuszczone to nawet nie widac;-) albo tak na kawalku stopy (od strony zew) do polowy lydki (nie wiem jak to wytlumaczyc:-p) Albo tez na rece tak jak DODA ma :-D:-D

To jak już jestesmy przy Dodzie to jak robiłam tatuaż dzień po niej w tym samym studiu w Szczecinie ;-)Byłam jedną z pierwszych która wiedziała że Doda ma skrzydła na plecach:-D:-D:-D wprawdzie widziałam tylko na zdjęciu w kompie ale liczy się :-D:-D

reklama
Do góry