reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Sara ale masz dobrze-zeby mojego ktos "porwal" chociaz na jeden dzien:rofl2:

Ivaz widze ze i Ty fajnie wczoraj spedzilas wieczor;-)

A ja bylam u kolezanki,pozniej mnie odwiezli i pilysmy woke z red bullem:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:kurde jak ja nie lubie wodki to wczoraj dalam sie namowic.
Kiedys tylko probowalam ale dla mnie to bylo dziwne zeby mieszac wodke z red bullem no ale wczoraj mi smakowalo i wcale nie czuc ze sie pije wodke!!!:cool2::cool2::cool2:

reklama
Rok temu robiłam reportaż o galeriankach, masakra jakaś...
Sara - pozazdrościć, ja też nie pamiętam kiedy byliśmy w kinie...
Magdalenka - nie odpadną, ale mogą boleć:-p może zabierz ze sobą laktator??

Odpisuje tutaj,bo tu zaczelam o tym kinie:tak:
Zaczne od tego,ze Julitka do jutra u tesciow a my oboje z mezem mamy halucynacje.Co cos stuknie,puknie,pisnie,to myslimy ze Julitka:eek:Lukamy w lozeczko a tam pusto,jaki obled co nam sie w garach porobilo!:szok::-D
Bylismy jednak na Oszukac Przeznaczenie 4 w 3D:tak:To byl dobry wybor-kolega dzwonil do meza ze dystrykt wlasnie sciaga z netu a i my podjelismy decyzje ze w sumie jakikolwiek film mozna sobie sciagnac lub w cyfrowej filmotece oblukac a efektow 3D w domu nie mamy.Film jak to kazdy z tej serii,bazuje na tym samym motywie.Na pewno warto isc dla tych efektow trojwymiaru-zostalam opryskana krwia,trafil we mnie srubokret,dostalam w glowe kamieniem,prawie dotykalam roznych przedmiotow.Cos niesamowitego.Juz zetknelam sie z tymi efektami 10 lat temu w kinie dzieciecym w Disneylandzie i ze 2 lata temu ogladajac w 3D "podwodny swiat" ale technika poszla baaaardzo do przodu.Efekty jak po LSD,nie to zebym brala:-D
Galerianki-a czemu jak ja jestem w galerii to nikt mnie nie zaczepia?Widac sie postarzalam i juz nie wygladam na 16tke:-D:-p

ewelcia,ivaz-ciesze sie ze tez sie zabawilyscie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro w galerii to ty musisz zaczepiać, tak właśnie robią te małolaty
Justyna naprawdę robiłaś o tym reportaż???, ja na początku nie mogłam uwierzyć, w istnienie galerianek.

naprawdę, u nas w Łodzi to też dość typowe zajęcie małolat - problem jest z galeriami- -bo nie chca przyznać, że mają problem. problem jest z rodzicami... małolatami. nie wiadomo jak pomóc tym dzieciakom, skąd się bierze taka potrzeba posiadania... nie wszystkiem z tych dziewczyn pochodzą z domów w ktorych jest patologia, albo brak czasu... niektóre mają i pieniądze i czas rodziców a mimo to... to straszne. jak sobie pomyslę, że jakiś błąd w wychowaniu tak wpłynie na moje dziecko to aż mam dreszcze:confused2:

Justyna, ja też się boję - a najgorsze jest to, że przecież staramy się robić wszystko jak najlepiej umiemy, kochamy te nasze dzieciaki najbardziej w świecie... a potem coś się wydarzy i nawet trudno stwierdzić czyja wina... spać nie mogę czasami jak pomyślę...

reklama
Do góry