reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Sara ale masz dobrze-zeby mojego ktos "porwal" chociaz na jeden dzien:rofl2:

Ivaz widze ze i Ty fajnie wczoraj spedzilas wieczor;-)

A ja bylam u kolezanki,pozniej mnie odwiezli i pilysmy woke z red bullem:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:kurde jak ja nie lubie wodki to wczoraj dalam sie namowic.
Kiedys tylko probowalam ale dla mnie to bylo dziwne zeby mieszac wodke z red bullem no ale wczoraj mi smakowalo i wcale nie czuc ze sie pije wodke!!!:cool2::cool2::cool2:

reklama
Rok temu robiłam reportaż o galeriankach, masakra jakaś...
Sara - pozazdrościć, ja też nie pamiętam kiedy byliśmy w kinie...
Magdalenka - nie odpadną, ale mogą boleć:-p może zabierz ze sobą laktator??

Odpisuje tutaj,bo tu zaczelam o tym kinie:tak:
Zaczne od tego,ze Julitka do jutra u tesciow a my oboje z mezem mamy halucynacje.Co cos stuknie,puknie,pisnie,to myslimy ze Julitka:eek:Lukamy w lozeczko a tam pusto,jaki obled co nam sie w garach porobilo!:szok::-D
Bylismy jednak na Oszukac Przeznaczenie 4 w 3D:tak:To byl dobry wybor-kolega dzwonil do meza ze dystrykt wlasnie sciaga z netu a i my podjelismy decyzje ze w sumie jakikolwiek film mozna sobie sciagnac lub w cyfrowej filmotece oblukac a efektow 3D w domu nie mamy.Film jak to kazdy z tej serii,bazuje na tym samym motywie.Na pewno warto isc dla tych efektow trojwymiaru-zostalam opryskana krwia,trafil we mnie srubokret,dostalam w glowe kamieniem,prawie dotykalam roznych przedmiotow.Cos niesamowitego.Juz zetknelam sie z tymi efektami 10 lat temu w kinie dzieciecym w Disneylandzie i ze 2 lata temu ogladajac w 3D "podwodny swiat" ale technika poszla baaaardzo do przodu.Efekty jak po LSD,nie to zebym brala:-D
Galerianki-a czemu jak ja jestem w galerii to nikt mnie nie zaczepia?Widac sie postarzalam i juz nie wygladam na 16tke:-D:-p

ewelcia,ivaz-ciesze sie ze tez sie zabawilyscie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro w galerii to ty musisz zaczepiać, tak właśnie robią te małolaty
Justyna naprawdę robiłaś o tym reportaż???, ja na początku nie mogłam uwierzyć, w istnienie galerianek.

naprawdę, u nas w Łodzi to też dość typowe zajęcie małolat - problem jest z galeriami- -bo nie chca przyznać, że mają problem. problem jest z rodzicami... małolatami. nie wiadomo jak pomóc tym dzieciakom, skąd się bierze taka potrzeba posiadania... nie wszystkiem z tych dziewczyn pochodzą z domów w ktorych jest patologia, albo brak czasu... niektóre mają i pieniądze i czas rodziców a mimo to... to straszne. jak sobie pomyslę, że jakiś błąd w wychowaniu tak wpłynie na moje dziecko to aż mam dreszcze:confused2:

Justyna, ja też się boję - a najgorsze jest to, że przecież staramy się robić wszystko jak najlepiej umiemy, kochamy te nasze dzieciaki najbardziej w świecie... a potem coś się wydarzy i nawet trudno stwierdzić czyja wina... spać nie mogę czasami jak pomyślę...

reklama
Do góry