reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Mam zamiar ale nie wiem kiedy się odważę:-D Chyba wszystko na raz zrobię: kolczyk w nosie i tatuaż:-D:-D:-D Mam tak ogromną potrzebę zmiany siebie!

Zapisałam się do stylisty. Tzn na dniach mają robić szkolenia dla fryzjerów ze stylizowania i mają do mnie zadzwonić. Zmienię w końcu fryzurę i kolor. I nastawiam się na odważną zmianę:tak:

reklama
karolka-REWELACJA!Podziwiam cie za zmiany-normalnie nowe zycie!

ja zostaje przy swojej fryzurze (nudnej ale lubie dlugie wlosy) ale ten tatuaz...moze wlasnie teraz jest dobry czas...zaskoczyc mezusia hihihih:-D

Chcę się dowartościować i zmienić bo nie bardzo odpowiada mi to jaka jestem teraz! Chcę być silną kobietą, która nie boi się zmian i potrafi podjąć ryzykowne decyzje!
Chyba macierzyństwo tchnęło we mnie takie siły i pęd do zmian!:-)

Sara ja tez lubie dlugie wlosy:tak: mam juz prawie do pasa:-) ale nie cale proste tylko pocieniowane wlasciwie z tylu ta kitunia jest taka dluga z przodu dosc krotkie no i gora troszke wystrzyzona zeby sie jakos ukladaly:tak: chociaz tutaj to i tak prawie caly czas w kitce chodze:sorry: jedynie jak w PL jestem to chce mi sie cos z nimi robic:-D a roboty to przy nich jest.. samo suszenie troche zajmuje:-p jak poloze sie z mokrymi wlosami spac to rano mam jeszcze mokre:crazy:

a co do tego ze Twoj maz jest za tym abys zrobila tatuaz to jestem w podziwie;-) Moj D. nie lubi tatuazy i nie chce zebym sobie jakikolwiek robila..:-( a tak bym chciala..

Karolka zycze udanej zmiany:tak:

Karolka - życzę fajnego efektu

ja ostatnio jak poszłam do fryzjera (faceta - uwielbiam fryzjerów facetów :rofl2:) to stwierdziłam że on niech mi wybierze kolor, długość i na wszystko się godziłam i jestem super zadowolona - nawet na końcu stwierdził, że następnym razem możemy poszaleć i zrobić rudy.... może jak będę znów miała taki dzień na wielkie zmiany to dam się namówić

ja mam obecnie po 1 dziurce w uszach - 2 dodatkowe zarastają
w pępku już zarosła
tatuaż mi się marzył na dole brzucha tak z prawej strony przy kości miednicowej - no ale teraz z fałdkami na brzuchu to pewnie tylko jakiś wieloryb wśród fal by pasował ;-)

a ja mam w planach jeszcze 3= chciała bym zrobić sobie portret mojej Babci i Igusia (za dużo maiami ink jeżeli któraś ogląda :-D:-D:-D) tylko nie wiem gdzie, chciała bym żeby był ukryty -tylko dla mnie ale na cyckach sobie przecież nie zrobię :no: :-D no i takie moje widzimisię to moje dane pod włosami na karku, tylko na to muszę się jeszcze odważyć (muszę się najpierw wygolić hehehe) a nie za bardzo lubię rozpuszczone włosy mieć :-D no i ogólnie zastanawiam się powoli nad powyjmowaniem kolczyków z twarzy, tzn może jeszcze nie teraz ale jak Igorian pójdzie do przeczkola to już na pewno... wiecie jacy są niektórzy ludzie- nie chciałabym żeby się na maluchu odbiło :-)

kaczuszka-buahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D
MM-zazdrrrrrroszcze dlugich wlosow!(MR tez!!!).U mnie to nie takie proste-tzn j mam slabe wlosy raczej-cienkie,oklapmiete,przetluszczaajce sie.Wiec super dlugih nie moge miec bo bym wygladala jak zmokla kura chyba ze stylizowalabym je sobie po 2 godz dziennie a za leniwa jestem na to.Wiec musze miec poldlugie-max.na pol plecow-no ale to przeciez dlugie nie?:-DA moj m.to jest po prostu ŚWIR!!!Ciagle mnie zaskakuje,naprawde...Niby spokojny,niepozorny domator-a jak pogadasz to sie dziwisz i dziwisz i dziwisz i intrygujesz:-DOn lubi rozne dziwne rzeczy ale nie bede tu chlopaka demaskowac przeciez:-D:-D:-D
karolka-super ze taka sila w Ciebie wstapila.Ale silna kobieta to ty juz jestes kochana!
Bansik-ty to jestes zdrowo rabnieta dziewucha (komplement!!!) i kolczykowe guru.Fajny masz styl,wieje mlodoscia i wlasnym JA!

reklama
Do góry