reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

MR- spory wybor, mi sie wiekszosctego co przegladalam podobba, chociaz nie wsyztsko oczywiscie bo rozne style tam sa ubran. Ale plaszcze faktycznie swietne:tak:

reklama
a ja nie mogę kupować w internecie - bo nigdy na mnie nic nie pasuje... spodnie za krótkie, żakiety pas mają pod pachami... takie życie wysokich :-(

modroklejka, ale miałaś fajny dzień :-)

Postanowiłam wziąć się za siebie!
Palny na najbliższy czas:
- fryzjer (dosyć długich włosów!)
- solarium (zeby zabić tę jesienną deprechę i nabrać ciut kolorku)
- paznkcie (chyba żel, ale jakiś mało rzucający się oczy bo pielęgniarce zbyt nie wypada)
- i....kolczyk w nosie:-D marzy mi się taki malutki brylancik:-D

A jako poczatek zmian kupiłam wczoraj zimowy płaszczyk w kolorze czerwonym:tak:

Karolka fajnie ze masz jakis cel do osiagnieci - kolczyk hmmm kiedys tez mi sie marzyl ale zrezygnowalam, na rzecz 3 dziurek w lewym uchu:-)ale od chyba trzech lat nie wkladam tam kolczykow!!!!

reklama
MM a zarosla Ci dziurka w nosie?? Ja ogolnie jestem fanka takich szlaenstw jak kolczyki ale staram sie umiarkowanie poki co... tzn mam tez 3 w lewym uchu, 1 w prawym i w pepku:-D chcialabym jeszcze w nosie moze ale sie waham....albo w dolnej wardze tak z boku... mam tez tatuaz na nadgarstku ale marzy mi sie na plecach... prosilam juz meza o sponsoring w ramach prezentu na gwiazdke:-p:-p

Do góry