reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
wow Maniulka ale Ci się trafiło:-D:-D:-D
Jak slepej kurze ziarno
rotfl2.gif

Eve-super:tak:
Maniulka-ale dostapilas zaszczytu no no:-D
Modro-nie wiem gdzie maja nastolatki bo patrze na facetow raczej niz na babki ale wierze ze moze i tam maja najczesciej.Mnie to miejsce wydaje sie bardzo sexy,mezowi tez-mowil ze by sobie lukal na tatuaz w pewnej pozycji (w sumie w niejednej jakby nie patrzec):-DTak naprawde to chcialabym do lata sobie strzelic maly tatuaz tam;-)Tylko trzeb wybrac motyw;-)No i pokonac strach przed bolem...

reklama
No bo jak sie ma nie daj boze dlugo goic albo paprac to lepiej to miec schowane a nie latem tym swiecic:-DA ty karolka robis zsobie teraz jakos?Bo moze razem byloby nam razniej?Ja naprawde chce...juz od tylu lat mi sie marzy i d*pa.

Do góry