Wow jaki zaszczytTo jak już jestesmy przy Dodzie to jak robiłam tatuaż dzień po niej w tym samym studiu w Szczecinie ;-)Byłam jedną z pierwszych która wiedziała że Doda ma skrzydła na plecach wprawdzie widziałam tylko na zdjęciu w kompie ale liczy się
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
wow Maniulka ale Ci się trafiło
Jak slepej kurze ziarnowow Maniulka ale Ci się trafiło
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Taaaaaa
I
ivaz
Gość
Eve gratulacje, pochwal się jaki???W ramach egoistycznego zachowania kupiłam dziś ..... samochód.
A właściwie to prezent od M :-)
S
Sara27
Gość
Eve-super
Maniulka-ale dostapilas zaszczytu no no
Modro-nie wiem gdzie maja nastolatki bo patrze na facetow raczej niz na babki ale wierze ze moze i tam maja najczesciej.Mnie to miejsce wydaje sie bardzo sexy,mezowi tez-mowil ze by sobie lukal na tatuaz w pewnej pozycji (w sumie w niejednej jakby nie patrzec)Tak naprawde to chcialabym do lata sobie strzelic maly tatuaz tam;-)Tylko trzeb wybrac motyw;-)No i pokonac strach przed bolem...
Maniulka-ale dostapilas zaszczytu no no
Modro-nie wiem gdzie maja nastolatki bo patrze na facetow raczej niz na babki ale wierze ze moze i tam maja najczesciej.Mnie to miejsce wydaje sie bardzo sexy,mezowi tez-mowil ze by sobie lukal na tatuaz w pewnej pozycji (w sumie w niejednej jakby nie patrzec)Tak naprawde to chcialabym do lata sobie strzelic maly tatuaz tam;-)Tylko trzeb wybrac motyw;-)No i pokonac strach przed bolem...
karolka84
mama kwietniowa '09
Lepiej zimą ew. wczesną wiosną żeby zdązyło się wygoić przed latem mój M. ten sam argument podaje
reklama
S
Sara27
Gość
No bo jak sie ma nie daj boze dlugo goic albo paprac to lepiej to miec schowane a nie latem tym swiecicA ty karolka robis zsobie teraz jakos?Bo moze razem byloby nam razniej?Ja naprawde chce...juz od tylu lat mi sie marzy i d*pa.
Podziel się: