reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

eeeeeeeeeeeeeeeee nie wiem czy się liczy ale....
śnił mi się obłędny seks z Aleksem z Brzyduli:-D:-D:-D Facet jako facet mi sie nie podoba - nawet jako postać, nie myśle o nim ani nic a tu taki seks!!!!!!!!!!!!!! Ło matko!!!!!!!!!!!!!!! no w każdym razie wstałam w dobrym humorze:cool2: i tylko się zastanawiałam czy coś przez sen mówiłam/jęczałam czy nie...??????:-p m w trasie - chyba chwała Bogu:-p

reklama
Magdalenka,MM-super ze sobie dogadzacie-TAK TRZYMAC!:-D
Osobiscie uwielbiam czarna garderobe i kolorowe dodatki do tego,czarna bizuterie tez zreszta lubie:tak:Czern jest tajemnicza,elegancka i wyszczupla:-p

A u nas tesciowie zainicjowali pomysl na jutrzejszy dzien.Otoz dzwonili dzis zapytac kiedy przyjedziemy bo sie za mala steskniki (a dopiero co u nich bylismy...) wiec mowimy ze w ten weekend nie.A oni na to,to chociaz mala podrzuccie.No i tak robimy.Jak maz odespi nocke to zawozi Julitke jutro i Juli przenocuje u dziadkow do niedzieli.Odbierzemy ja w niedziele wieczor:-DWiec wpadlismy na to ze mozna by ten czas dla siebie wykorzystac i idziemy do kina.Tzn maz mnie zabiera na Dystrykt 9.
Hmm gdybym to ja go zabierala,to ustanowilabym inny film.Ale staram sie byc dobra zona-nie mozemy chodzic tylko na MOJE filmy.Wczoraj bylam tez dobra zona-smazylam mu nalesniki a ten zarlok pozera kilkanascie wiec stalam i smazylam przeszlo poltorej godziny.
takze mama i tata Julity-egosci-ida do kina jutro:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro przynajmniej sobie odpoczniecie ;-):-)
ale przyznam, że jak u mnie teściowie chcieli wsiąść małą na noc to się nie zgodziłam, jednak w nocy Gosia ma kilka pobudek na cyca; więc ja bym się martwiła, w dzień ok, ale na noc bym jej nie oddała; choć 24 października mamy wesele kuzynki mojej więc wtedy będzie mus oddać ją na noc ... cyce mi chyba eksplodują :cool::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja byłam wczoraj z kumpelami w kinie na Galeriankach, muszę przyznać ze film dołujący i taki bardzo realny, przykro patrzeć jak te młode dziewczynki sprzedawały się facetam za parę jeansów.
Po filmie poszłyśmy do sfinksa na żarełko, wypiłyśmy butelke winka, oczywiście wypiłysmy toast za Zosinki pierwszy ząbek, potem przeniosłysmy się do innego pubu na drineczka o 12.30 wylądowałam w domku, tak więc bardzo miło upłynął mi wczorajszy wieczór.
Saro też mi się marzy oddac Zoche do teściów na weekend, ale troche mi głupio, bo i tak teściowa z nią siedzi całe dnie jak jestem w pracy, a ja już mamy nie mam i tylko tesciowie zostali do pomocy

Do góry