tanu, ja tak samo - wszędzie z Julą, znajomi z pracy to... są w pracy - a teraz jak się przeprowadziliśmy to w ogóle nikt mnie nie odwiedzi chyba :-(tak sobie patrze z zazdroscia na posty niektorych z was...a to piwko a to wyjscie, a to zakupy, ploteczki kolezaneczki.......eh,....kiedy sie ma jedno dziecko a na dodatek ma sie blisko rodzicow i jeszze znajomych zycie moze byc kolorowe;-)
jak ja sobie pomysle, ze wszedzie z Miloszkiem musze isc ...a tak bym czasem chciala gdzies sama.....maz sie smieje bo w niedziele rano jedynym moim wyjsciem samotnym jest wycieczka po chleb na ktora caly tydzien czekam:-)
w niedziele pojedzimy na jakies ciuszkowe zakupy...z dziecmi oczywiscie
reklama
Tanu, Ola, bansikxd ja też wszędzie z Dominikiem wychodzę, ale to dlatego, że nie mam go z kim zostawić. Cała rodzinka w Polsce. Za to jak byliśmy w odwiedzinach w PL, to było tyle ludzi do zajmowania się Dominikiem, że pierwszy raz nie chciało mi się do Niemiec wracać.
Ale jeszcze 2,5 miesiąca i jak wszystko będzie dobrze, to znów się do PL wybieramy
Ale jeszcze 2,5 miesiąca i jak wszystko będzie dobrze, to znów się do PL wybieramy
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
S
Sara27
Gość
MM-fajna,taka optymistycznie teczowa
magda19lenka
MTM
kupiłam sobie buty FIOLETOWE
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
MM kurteczka wygląda na ciepła,choć nie w moim stylu jest bardzo ładna :-)
Podziel się: