reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mama Egoistka

och zebys wiedziala ze pycha,zycie jest za krotkie by tylko byc na diecie dlatego ja tez delektuj sie jedzonkiem,tyle ze lylam tabletki-teraz jakis calorin stop:-D

reklama
:-D:-D:-D Na diecie nigdy długo nie wytrzymuję ale staram się jeść rozważniej u unikać ukrytych kalorii. Ale dziś jak byłam w sklepie półka z chipsami aż mnie wołała więc stwierdziłam "A co mi tam:-D:-D:-D"

I jeszcze kupiłam sobie kolejną herbatę w herbaciarni... M. znowu będzie gderał po co mi tyle herbat...a ja lubię jesienią i zimą raczyć się różnymi herbatkami!

Oj tak,te czipsy maja taka moc z tym nawolywaniem z polek:-D:tak:

Rowniez lubuje sie w herbatkach w dlugie jesienne i zimowe wieczory.A na pierwsza randke moj obecny maz zaprosil mnie wlasnie do herbaciarni:tak:Siedzielismy sobie nad imbrycziem jakiejs owocowej mieszanki (ale jakiej nie pamietam)Fajne sa te korzenne,cynamonowe,karmelowe,waniliowe - pycha!
Super jest siec herbaciarni "niebieskie migdaly":)

Korzenne i cynamonowe uwielbiam. A ostatnio do wielu herbat dodaję miętę.

A do herbaty ostatnio obowiązkowo pierniczki albo ciastka korzenne:-D

Naszło mnie wczoraj na babkę cynamonową i chciałam upiec, ale M. pprosił o jakieś ciasto z kremem. Upiekłam mu fale dunaju po raz pierwszy i ostatni. Nie smakuje mi to ciasto ani trochę!!!! I tym bardziej cierpię bo nie mam mojej ukochanej babki cynamonowej:-(

W Poznaniu "niebieskich migdałów ni widziałam"...

I ja uwielbiam herbatki różne,różniste w dużych ilosciach pierwsza rzecz jaka kupiłam tu w Norwegi to dzbanek-termos bo do mniej nie zasiadam na jesienne wieczorki super nawet teraz siedzę z kubeczkiem herbatki:tak:

Witam się, ostatnio się opuściłam w pisaniu na forum, ale jak poszłam do pracy, to już za bardzo nie mam czasu, czasami w pracy jak mam trochę czasu to Was podczytam i cos napiszę więc wybaczcie, że mnie często nie ma.
A co do spodni rurek to ja uwielbiam, buty na obcasie też.:-) Teraz jak pracuję to przynajmniej ma gdzie takowe załozyć, bo jak siedziałam z Zochą w domu to zazwyczaj śmigałam w adidaskach:-)

witam witam :-) ja kocham rurki i szpilki ojjj uwielbiam bardzo ale to tez dlatego ze jestem bardzo niska i to wszystko mnie wyyydluża :-D a co do herbatek to kocham "ogród miłości" to są takie herbatki do parzenia chyba tylko w rossmanie mozna je kupic, jest pelno rodzajow i smakow i sa naprawde swietne polecam. No i ostatnio rozpiłam sie te w herbatce "truskawki z bitą śmietaną" ojjj pyszniutka tez jest :tak:

reklama
Do góry