reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
Dziewczyny przykro mi ze tak macie:-(ja narzekac nie moge-wrecz jeszcze bardziej doceniam swoja sytuacje wg tego co piszecie.Wychodne mam co tydzien,czasem co dwa ale za to wizyty u siebie czesto.Jedna z moich przyjaciolek pracuje tylko w weekendy wiec na przedpoludnia w ciagu tygodnia czesto do mnie wpada-np dzis:tak:Zwlaszcza ze niedaleko mnie chodzi na j.niemiecki.Do tego mieszkam prawie w centrum miasta wiec "ludziom po drodze".Ale BLISKIEJ dzieciatej kolezanki nie mam ZADNEJ(dlatego chetnie z wami pisze:tak:)-czekam az urodzi moja przyjaciolka-tyle ze ona ma termin dopiero kwiecien-maj!:shocked2:

ja raczej też wszędzie z maluchem ale... wcale mi to ne przeszkadza:-) czasem jak jest wieczorna impreza rodzinna to proszę moją mamę, żeby została z zuzią i z m wybywmy - ale mała się nie budzi (jeszcze się nie zdarzyło tfu tfu)

a spodnie rurki to sama bym sobie kupiła ale się boję, że będę miała dupę giganta:-):-):-)

ja też nie mam chwili dla siebie, czasem bardzo mi tego brak, wszędzie z dziećmi i to non stop bo przecież mąż przez 3/4 miesiąca jest za granicą więc zostaję sama na placu boju. Moja mama i teściowa niestety nie żyją , na szczęście jest teraz u mnie siostra to mogę liczyć na jej pomoc, :tak: znajomi też zalatani, praca-dom, trudno zgrać się wolnym czasem:sorry:
no nic na starość pewnie z rozrzewnieniem będę wspominać ten czas spędzony z dziećmi w domu:sorry::sorry::sorry:

co do spodni i butów , to rurki owszem podobają mi się, ale nie na mnie, zresztą nawet w największe bym się nie wcisnęła ;-) z kolorowych butów to tylko czerwone :tak::-)

oj rurki też nie dla mnie, :confused2::confused2: w ogóle to mam tylko 1 pare długich spodni i to takich w których poszedł guzik więc muszę szybko coś kupić bo w 3/4 to zimno;
w zeszłym tygodniu 1 dzień przechodziłam w ciążowych :cool::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry