reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A ja uwielbiam kolorowe buty i tyle ile mam kolorów butów tyle mam torebek,uwielbiam torebki więc nowy kolor butów to nowa torebka ;-)
Mam kozaki czarne,szare,białe,czerwone,brązowe,fioletowe
Klapeczki ło matko chyba kolory tęczy
Półbuty,Balerinki czarne,białe,zielone,różowe,brązowe,czerwone
Niestety nie wszystko zabrałam tutaj bo pół samochodu bym zajęła:-(
A najlepsze to to że uwielbiam adidasyi najczęsciej je ubieram
Maniulka to ja tak jak Ty Uwielbiam buty kazdego koloru Jaki mi sie spodobaja to kupuje nawet jakby mial to byc zarowiasty roz:-)
miotlica
Fanka BB :)
Też myślę, ze kolorowe buty są fajne! W ogóle to stwierdziłam, że mam tylko jedne czarne buty- kozaki na fajnym wysokim obcasie - a torebki to już żadnej czarnej nie mam. Zresztą podobają mi się odważne zestawienia koloró - dlatego Eve - mówię tak Twoim butom!
Ale brązowych butów to już mam kilka - ale ja Kocham brąz!!
Sara - a więc jeśli wydam coś na Wylęgarni to zwalę na Ciebie
Ale brązowych butów to już mam kilka - ale ja Kocham brąz!!
Sara - a więc jeśli wydam coś na Wylęgarni to zwalę na Ciebie
S
Sara27
Gość
No to ja niestety jestem chyba klasyczna jesli chodzi o buty-same czarne,czekoladowe lub bezowe;-)Ale cos mnie na fiolet ciagnie ale i ... cos wstrzymuje
G
gosia88
Gość
ja mam same adidasy.... szpilki i obcasy wkladam na wielki dzwon ale ostatnio zdarza mi sie coraz czesciej- ja mam ten problem ze chcialabym nocis szpilki ale dla mnie to meczarnia ze wzgledu na rozmiar- mam 42 i w tym rozmiarze fajnych bucikow juz nie sprzedaja- przynajmniej takich na ktore byloby mnie stac... w tym momencie mam jedna pare czarnych ktore mnie nie piją i chetnie bym sobie sprawila takie jak Eve te niebieskie-SLICZNE! Ale sobie nie sprawie bo mam pletwe zamiast stopy!
S
Sara27
Gość
A to ja mam podobnie-preferuje baleriny i trampki wiosna i jesienia,kozaki na nieduzym obcasie zima (lub plaskie) a latem...japonkiRowniez obcas na wieksze okazje.
Jaka dyskusja rozgorzała o moich butkach Ja mam w sumie różne kolory ale zdecydowanie więcej brązowych, nawet nie czarnych. Z takich kolorowych to mam jeszcze turkusowe :-) Chciałabym jeszcze żółte buty , aaaa i jeszcze widziałam takie zielono-turkusowe, nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale nie było mojego rozmiaru :-(
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
kupilam sobie dzis swietna kurteczke na zime taka kolorowa;-) kosztowala mnie duuuzo ale jestem zadowolona chociaz:-) i jeszcze 3 komplety (stanik + stringi)
ale musze sie poprawic bo Amelci tylko 1 sweterek w H&M
ale musze sie poprawic bo Amelci tylko 1 sweterek w H&M
reklama
S
Sara27
Gość
Ja mialam dzis wychodne na ploteczki i dobrze mi ono zrobilo mimo ze jestem po jednym malym piwku (to w ramach diety) i lososia z grila do smaczku
MM-pokaz kurtke
MM-pokaz kurtke
Podziel się: