reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Maniulka ja tez lubie adidasy bo sa wygodne!!!
Dzis mnie lewy ztarl/starl? bo nie mialam skarpetek tylko te stopki,myslalam ze z miasteczka nie dojde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A ja uwielbiam kolorowe buty i tyle ile mam kolorów butów tyle mam torebek,uwielbiam torebki więc nowy kolor butów to nowa torebka ;-)
Mam kozaki czarne,szare,białe,czerwone,brązowe,fioletowe
Klapeczki ło matko chyba kolory tęczy
Półbuty,Balerinki czarne,białe,zielone,różowe,brązowe,czerwone
Niestety nie wszystko zabrałam tutaj bo pół samochodu bym zajęła:-(

A najlepsze to to że uwielbiam adidasy:-D:-D:-Di najczęsciej je ubieram

Maniulka to ja tak jak Ty:tak: Uwielbiam buty kazdego koloru:-D Jaki mi sie spodobaja to kupuje nawet jakby mial to byc zarowiasty roz:-)

Też myślę, ze kolorowe buty są fajne! W ogóle to stwierdziłam, że mam tylko jedne czarne buty- kozaki na fajnym wysokim obcasie - a torebki to już żadnej czarnej nie mam. Zresztą podobają mi się odważne zestawienia koloró - dlatego Eve - mówię tak Twoim butom!:-D:-D
Ale brązowych butów to już mam kilka - ale ja Kocham brąz!!

Sara - a więc jeśli wydam coś na Wylęgarni to zwalę na Ciebie :)

No to ja niestety jestem chyba klasyczna jesli chodzi o buty-same czarne,czekoladowe lub bezowe;-)Ale cos mnie na fiolet ciagnie ale i ... cos wstrzymuje:-D

ja mam same adidasy.... szpilki i obcasy wkladam na wielki dzwon ale ostatnio zdarza mi sie coraz czesciej- ja mam ten problem ze chcialabym nocis szpilki ale dla mnie to meczarnia ze wzgledu na rozmiar- mam 42 i w tym rozmiarze fajnych bucikow juz nie sprzedaja- przynajmniej takich na ktore byloby mnie stac... w tym momencie mam jedna pare czarnych ktore mnie nie piją i chetnie bym sobie sprawila takie jak Eve te niebieskie-SLICZNE! Ale sobie nie sprawie bo mam pletwe zamiast stopy!

A to ja mam podobnie-preferuje baleriny i trampki wiosna i jesienia,kozaki na nieduzym obcasie zima (lub plaskie) a latem...japonki:-DRowniez obcas na wieksze okazje.

Jaka dyskusja rozgorzała o moich butkach :-D Ja mam w sumie różne kolory ale zdecydowanie więcej brązowych, nawet nie czarnych. Z takich kolorowych to mam jeszcze turkusowe :-) Chciałabym jeszcze żółte buty :tak:, aaaa i jeszcze widziałam takie zielono-turkusowe, nie wiem jak ten kolor się nazywa, ale nie było mojego rozmiaru :-(

kupilam sobie dzis swietna kurteczke na zime taka kolorowa;-) kosztowala mnie duuuzo ale jestem zadowolona chociaz:-) i jeszcze 3 komplety (stanik + stringi):-p
ale musze sie poprawic bo Amelci tylko 1 sweterek w H&M:zawstydzona/y:

reklama
Ja mialam dzis wychodne na ploteczki i dobrze mi ono zrobilo mimo ze jestem po jednym malym piwku (to w ramach diety:-D) i lososia z grila do smaczku:tak:
MM-pokaz kurtke:tak:

Do góry