reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
Dziewczyny, to spróbujcie martini koniecznie! Ja piję takie zwykłe: martini bianco z domieszką schłodzonego sprite'a, z lodem i plasterkiem limonki lub cytryny. Chyba Dominika (?) pisała o martini z sokiem porzeczkowym, ale jeszcze nie próbowałam. Za to malibu nie znoszę.

Oj Kochana, nie pierwsza, ja już w sumie od 2 mies. pracuję tak po troszkę a od 2 tyg. to już tak "normalnie" :(
smutne to...ale tak musi być. Mała się tak cieszy jak wracam....i to jest najważniejsze- fajne jest też to że jest z teściową, czyli babcią i lepiej chyba być nie może...no poza mamusią.
Damy radę Dziewczyny!
No bo kto jak nie my!

No fakt Nika zapomniałam że ty już pracujesz ;-) No to będę jako druga marcowa mama już pracująca :-p

Dziewczyny a ja lubię drinka BMW tj balleys 40g, malibu 40g, whisky 40g wszystko w równych proporcjach i dużo kruszonego lodu, to naprawde mocny drink ale pyszny, mi wystarczy jeden i już jesten bajabągo, a na latem to oczywiście mojito uwielbiam- mniam

Dziewczyny a ja lubię drinka BMW tj balleys 40g, malibu 40g, whisky 40g wszystko w równych proporcjach i dużo kruszonego lodu, to naprawde mocny drink ale pyszny, mi wystarczy jeden i już jesten bajabągo, a na latem to oczywiście mojito uwielbiam- mniam
mmmm brzmi super-msze kiedys srobowac;-)

Ja to martini chyba nawet nie piłam nigdy :-D
ja chyba tez nie:-p

malibu lubie ale tez dawno nie pilam-ja to wogole z tych zadko pijacych jes;-)tem

Po wyjezdzie czuje sie jak po odnowie biologicznej-gladsza skora,mniejszy cellulit (yeah!),bardziej opalona.W ramach mamy egoistki-spalismy codziennie do 10,duzo spacerowalismy,bylismy wypoczeci i nie trzeba bylo zajmowac sie dzieckiem.
Na minus-0,5 kg do przodu-ale to dlatego ze sobie pozwalalaismy w knajpach i restauracjach-no ale na urlopie to grzech byc na diecie no nie?:-D

reklama
Do góry