reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
oj dziewczyny ale kusicie;-) ja lubię martini z colą i cytryną, ale karmię piersią i na razie tylko zerkam tęsknym okiem na tą butelkę w lodówce, co ją tam mój mąż sadysta wsadził;-):-D

miolica - co do zastawy i filiżanek polecam firmę Lubiana www.lubiana.com.pl. Można sobie przez internet u nich zamówić.
My sobie w prezencie ślubnych zażyczyliśmy zestaw obiadowy na 12 osób z serii victoria. jest naprawdę super. a porcelana jest nie do zdarcia (jedyny minus - jest ciężka). a najlepsze jest to, że jak Ci się coś potłucze to zawsze możesz sobie domówić co chcesz i w jakiej iliści chcesz...
można oczywiście zmywać w zmywarce
no i możesz sobie rozszerzać zastawę. my wdostaliśmy zestaw obiadowy, a planuję dokupić właśnie zestaw kawowy, w identycznym kształcie i wzorze

eve my tez na slub dostalisy caly wieeeeelki serwis obiadowo-kawowy wlasnie bialy w maki:tak:sliczny jest i wyrazisty zarazem,design raczej prosty,pewnie ten sam lub podobny:tak:

reklama
Mordoklejka nieźle zaszalałaś :tak:;-) piękny zestaw:tak: te z Lubiany też mi się podobają:tak::sorry:
ja się jeszcze takiego nie dorobiłam, marzy mi się wymiana wszystkich naczyń w kuchni, większość dostałam i niedokońca są w moim guście:sorry:

Do góry