reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
EVE a ja juz w poniedziałek ide do pracy :szok: chyba jako pierwsza marcowa mama zaczynam pracować :confused:
Oj Kochana, nie pierwsza, ja już w sumie od 2 mies. pracuję tak po troszkę a od 2 tyg. to już tak "normalnie" :(
smutne to...ale tak musi być. Mała się tak cieszy jak wracam....i to jest najważniejsze- fajne jest też to że jest z teściową, czyli babcią i lepiej chyba być nie może...no poza mamusią.
Damy radę Dziewczyny!
No bo kto jak nie my!

a ja powinnam 14-go września, ale tak bardzo nie chcę, że coś muszę wymyślić... najwyżej na wychowawczy pójdę...
a z zachowań egoistycznych, to sobie w poniedziałek reddsa wypiłam ;-)

a ja wczoraj jak dosiadłam do Baileys`a to wypiłam dwa drinki, czyli jakies pól butelki:szok: kupiłam sobie tez od razu Malibu i Martini za jednym zamachem. A później sie dziwie ze nie chudne skoro wieczorkiem paweł przy piwku a ja pije takie słodkości:-D

reklama
Do góry