reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

ja ide do frycza na koniec sierpnia, trzeba sie zrobic na człowieka przed powrotem do pracy;-) ostatnio byłam w maju ale ja mam jasne włosy i dosc jasne odrosty wiec prawie ich nie widac na szczescie

reklama
Noo dziewczynki taki wypad do fryzjera to dobrze robi, w końcu zdecydowałam się na balejaż, bo gdybym chciała rozjaśnić włosy to musiałaby, zrobić dekoloryzację, a to nie jest dobry zabieg na włosy. Wiec jestem prawie ruda. Poza tym kupiłam sobie bieliznę i w końcu wiem jaki powinnam nosić rozmiar, do tej pory nosiłam 75C, a dzisiaj pani ze sklepu mnie pomierzyła i okazało się ze moj rozmiar to 70E i rzeczywiście cycki w dobrze dobranym staniku zupełnie inaczej wyglądają.

ivaz - masz rację!
ja ostatnio mega zadowolona kupiłam 80D, ale obawiam się, że to jeszcze nie jest strzal w 10 i powinnam kupić wiekszy...

Ja też powinnam odwiedzić fryzjera bo 22 sierpnia i 5 września mam wesela a już odroscy lekko widać. We wrześniu wracam tez do tej nieszczęsnej pracy :baffled:

reklama
Do góry