reklama
:-)mirka, bardzo ładna
a ja ostatnio u fryzjera bylam pod koniec czerwca a wczesniej w maju 2008
I
ivaz
Gość
Noo dziewczynki taki wypad do fryzjera to dobrze robi, w końcu zdecydowałam się na balejaż, bo gdybym chciała rozjaśnić włosy to musiałaby, zrobić dekoloryzację, a to nie jest dobry zabieg na włosy. Wiec jestem prawie ruda. Poza tym kupiłam sobie bieliznę i w końcu wiem jaki powinnam nosić rozmiar, do tej pory nosiłam 75C, a dzisiaj pani ze sklepu mnie pomierzyła i okazało się ze moj rozmiar to 70E i rzeczywiście cycki w dobrze dobranym staniku zupełnie inaczej wyglądają.
Dominika81
Fanka BB :)
ivaz - masz rację!
ja ostatnio mega zadowolona kupiłam 80D, ale obawiam się, że to jeszcze nie jest strzal w 10 i powinnam kupić wiekszy...
ja ostatnio mega zadowolona kupiłam 80D, ale obawiam się, że to jeszcze nie jest strzal w 10 i powinnam kupić wiekszy...
avanti85
Entuzjast(k)a
Ja też powinnam odwiedzić fryzjera bo 22 sierpnia i 5 września mam wesela a już odroscy lekko widać. We wrześniu wracam tez do tej nieszczęsnej pracy
EVE a ja juz w poniedziałek ide do pracy chyba jako pierwsza marcowa mama zaczynam pracować
avanti85
Entuzjast(k)a
avanti, napiszesz o swoich odczuciach?? Bardzom ciekawa
napiszea najgorsze że ide na popołudnie
z jednej strony się ciesze bo do ludzi wkońcu wyjde a z drugiej nie wiem jak sobie dadzą moje chłopaki rade bez zemnie ;-)
reklama
I
ivaz
Gość
a ja zaraz po Kitki bo 1 września wraz z pierwszym dzwonkiem
Podziel się: