reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
mordoklejka - my sztućce "na codzień" mamy z firmy DUKA. Dostaliśmy na ślub zestaw dla 6 osób i dokupiliśmy sobie drugi na 6 osób, bo na gwiazdkę w DUKA były duże promocje tych sztućców. Zestaw na 6 osób, który normalnie kosztuje coś z 250-280 (niepamiętam) kosztował 149.
A "od święta" dostaliśmy taką skrzynkę też na ślub zestaw na 12 osób, ale osobiście on mi się wcale z wyglądu nie podoba... No, ale w wielkanoc musieliśmy już ich użyć, bo mieliśmy dużo gości ze względu na chrzest Jasia.

:-D:-D:-D dobre!!!!!!!!!!!
A moze chcesz ode mnie????
Bo u mnie ta sama sytuacja,ludzie mysla ze kasa nam z nieba leci i ze mamy ja w workach a zyc tez trzeba z czegos a i inne wydatki tez sa.

Cześć Laski! A więc u nas też wszyscy myślą, że my na kasie leżymy...kurde, ale nikt nie wie, że ktoś musi ciężko pracować, żeby sobie coś kupić, a po drugie my jesteśmy małżeństwo na "dorobku" nawet chałupy jeszcze nie mamy wytynkowane, ani ogrodzonej posesji, a to że mamy dobry samochód to zasługa mojego m, bo potrafi kupić samochód powypadkowy i sam go naprawić:-)

A ja dzisiaj kupiłam sobie 2 staniki z Triumpha:-) normalnie zaszalałam:-D

My tez mamy DUKA,2 komplety po 6 = na 12 osob:tak:
Mialam wam sfotografowac ten zestaw obiadowo-kawowy bialy w maki ale stoi brudny po gosciach a dzis jeszcze przychodzi przyjaciolka:tak:Tez ma kwadratowe talerze i prostokatne polmiski,ale nie lodeczki.

a ja dzis zaliczyłam fryzjera:tak: i włosy mam ciemniejsze, nie sa jakies b ciemne ale nie sa tez jasne. Całe zycie byłam blondynka i troche mi dziwnie teraz:baffled:
Ale przynajmniej nie mam juz tych okropnych odrostów:tak::-)

reklama
Do góry