reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

A ja lody lubię, ale nie wszystkie. Nie lubię czekoladowych, orzechowych, kawowych, cytrynowych. Najbardziej lubię waniliowe, jagodowe, truskawkowe (w ogóle owocowe), toffi.

reklama
A ja dzisiaj ide do fryzjera, muszę coś zrobić z włosami, a chce mi się czegoś nowego, teraz mam ciemne włosy do ramion, chce je trochę skrócić, wyciniować ale tylko końcówki i marzy mi się zmiana koloru na coś jaśniejszego (najlepiej jakis fajny rudy bo mam piegi i chyba by mi było dobrze w tymj kolorze), ale obawiam się, że bez dekoloryzacji się nie obejdzie. A może balejaż, ale czy jest jeszcze modny???

bardzo ładna biżuteria :tak: a ja dziś zjadłam taka mega zapiekankę :-D a miała być dieta ale za to już nic nie jem do jutra ;-):-p
A na sobotę umówiłam się na paznokietki także będę miała czas dla siebie :tak:

Ivaz ja zawsze robię balejaż bo najbardziej mi się podoba :tak::-Da teraz to juz się opuściłam bo nie byłam u fryzjera od kwietnia :szok: ale tak mi wlosy wypadały garsciami że bałam sie cokolwiek z nimi robić:szok: a teraz juz muszę iść bo wracam do pracy to powiedzą że typowa matka- polka przyszła :-p

ja do fryzjera uciekam w następną sobotę - przed chrzcinami. musze jakoś wyglądać:-D podetne tu i tam ale włosy mam krótkie więc wielkiej zmiany nie będzie:-(

reklama
Do góry