reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

A ja lody lubię, ale nie wszystkie. Nie lubię czekoladowych, orzechowych, kawowych, cytrynowych. Najbardziej lubię waniliowe, jagodowe, truskawkowe (w ogóle owocowe), toffi.

reklama
A ja dzisiaj ide do fryzjera, muszę coś zrobić z włosami, a chce mi się czegoś nowego, teraz mam ciemne włosy do ramion, chce je trochę skrócić, wyciniować ale tylko końcówki i marzy mi się zmiana koloru na coś jaśniejszego (najlepiej jakis fajny rudy bo mam piegi i chyba by mi było dobrze w tymj kolorze), ale obawiam się, że bez dekoloryzacji się nie obejdzie. A może balejaż, ale czy jest jeszcze modny???

bardzo ładna biżuteria :tak: a ja dziś zjadłam taka mega zapiekankę :-D a miała być dieta ale za to już nic nie jem do jutra ;-):-p
A na sobotę umówiłam się na paznokietki także będę miała czas dla siebie :tak:

Ivaz ja zawsze robię balejaż bo najbardziej mi się podoba :tak::-Da teraz to juz się opuściłam bo nie byłam u fryzjera od kwietnia :szok: ale tak mi wlosy wypadały garsciami że bałam sie cokolwiek z nimi robić:szok: a teraz juz muszę iść bo wracam do pracy to powiedzą że typowa matka- polka przyszła :-p

ja do fryzjera uciekam w następną sobotę - przed chrzcinami. musze jakoś wyglądać:-D podetne tu i tam ale włosy mam krótkie więc wielkiej zmiany nie będzie:-(

reklama
Do góry