reklama
I
ivaz
Gość
A ja dzisiaj ide do fryzjera, muszę coś zrobić z włosami, a chce mi się czegoś nowego, teraz mam ciemne włosy do ramion, chce je trochę skrócić, wyciniować ale tylko końcówki i marzy mi się zmiana koloru na coś jaśniejszego (najlepiej jakis fajny rudy bo mam piegi i chyba by mi było dobrze w tymj kolorze), ale obawiam się, że bez dekoloryzacji się nie obejdzie. A może balejaż, ale czy jest jeszcze modny???
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
avanti85
Entuzjast(k)a
bardzo ładna biżuteria a ja dziś zjadłam taka mega zapiekankę a miała być dieta ale za to już nic nie jem do jutra ;-)
A na sobotę umówiłam się na paznokietki także będę miała czas dla siebie
A na sobotę umówiłam się na paznokietki także będę miała czas dla siebie
Justyna337
Fanka BB :)
Mirka bardzo ładny komplecik
Ivaz według trendów niemodny, ale jak Tobie się podoba to co komu do tego?TYlko pochwal się jak już zrobisz
Ivaz według trendów niemodny, ale jak Tobie się podoba to co komu do tego?TYlko pochwal się jak już zrobisz
avanti85
Entuzjast(k)a
Ivaz ja zawsze robię balejaż bo najbardziej mi się podoba a teraz to juz się opuściłam bo nie byłam u fryzjera od kwietnia ale tak mi wlosy wypadały garsciami że bałam sie cokolwiek z nimi robić a teraz juz muszę iść bo wracam do pracy to powiedzą że typowa matka- polka przyszła
Justyna337
Fanka BB :)
ja do fryzjera uciekam w następną sobotę - przed chrzcinami. musze jakoś wyglądać podetne tu i tam ale włosy mam krótkie więc wielkiej zmiany nie będzie:-(
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Mnie też już "fryzjer z nożyczkami goni" Ja jestem lepsza, nie byłam u fryzjera od 12 marca
reklama
avanti85
Entuzjast(k)a
No to widzze że nie jestem sama ;-) mam takie odrosty że aż wstyd chodzić po ulicy ;-)
Podziel się: