reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Eve dla mnie też zdecydowanie lepiej w ciemnych... Z resztą piękne zdjęcie.
ja nawet nie myślę o zmianie koloru. mam taki mysi blond. ale za każdym razem jak cos kombinuję to jest gorzej niż teraz... w okresie buntu nastolatków zrobiłam sobie ognistą czerwień... i od tej pory wosy mi bardzo pociemniały.:tak: teraz zaczęły wypadać więc o koloryzacji nawet nie myślę. ja jestem z natury leniwa i jak pomyśle, że będe musiała biegać za farbą co chwila - bo odrostów nie lubie to aż mnie mdli... ale mowi, ja to leniuszek jestem:tak:

reklama
a ja od urodzenia mam z naruty mega jasny blond....teraz jak jestem starsza to troche pociemniały i robie pasemka, ale jak była dzieckiem to miałam dosłownie białe włosy!

ale od mniej wiecej pol roku kusi mnie zeby zmienic kolor na ciemniejszy.jakas taka mleczna czkoladka, moze troche jasniej-jak kakao na mleku....sama nie wiem-wszyscy fryzjerzy mi to odradzaja jak sie pytam

Modroklejka - ja tak samo! i teraz marze o ciemnych wlosach ale wszyscy mi odradzaja, nie wiem czemu:baffled:

M*R* ja tez znalazlam siwego wlosa i to jak bylam w ciazy:szok::szok::szok:.
Podejrzewam ze ja szybko bede siwiec bo moja mama zaczela wczesnie siwiec,chyba ze do taty sie calkiem wrodzilam no to raczej nie.

M*R ja sie ufarbowalam tzn maz mnie ufarbowal:-D 2tyg temu.
Kupilam farbe w kolorze rudy braz(braz z polyskiem rudego) ale ze swoje mam ciemne to mi wyszly jak machoniowe tzn w sloncu tak wygladaja a tak normalnie to .......sama nie wiem jakis chyba braz:-D:-D:-D

reklama
Do góry