reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa- dowartościowałam się normalnie :-)
Krzyś już jedzie do domku i zamówiłam sobie na dziś drinka Sobieski "ginger"- uwielbiam- więc dziś będzie drink. Ale jesteśmy mamuśki, prawie każda- niekarmiąca coś wieczorkiem popija;-)

reklama
a ja wczoraj byłam u fryzjera - mąż w samochodzie został z Julą - klima i drzemka ;-)
dzisiaj natomiast zrobiłam sobie hennę, Jula ze mną była, spała grzeczni w wózeczku :-)
czyli niby coś dla siebie, ale nigdy bez dziecka ;-)

a ja zamiast wychodnego mam dzis przychodne-o 16 wpada przyjaciolka,maz na popoludniowej zmianie wiec mamy labe.piwko juz sie chlodzi w lodowce bo upal:nerd:

A ja wczoraj byłam na zakupach tak po drodze przy okazji ale byłam kupiłam synkowi wymarzoną zabawkę i małej pełno letnich ciuszków lubię kupować dla dzieciaków więc to dla mnie przyjemnosć a sama zjadła dwa wielkie gorące pączki najlepsze jak dla mnie w Szczecinie:tak::-)

reklama
Do góry