reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
Z taką motywacją w postaci 3 sukienek to napewno szybko schudniesz:-) więc nie masz się o co martwić, Ja po pierwszej ciąży schudłam bardzo dużo aż nabawiłam się anemii ważyłam 42 kg, wyglądałam strasznie!!! ale też nie przytyłam dużo bo 8kg. Natomiast w tej ciąży przytyłam 12kg i juz wróciłam do wagi z przed(50kg). Myślę, że to jest dziedziczne w mojej rodzinie wszystki kobiety są raczej drobne i szczupłe.
A wczoraj zaszalałam, umówiłam sie z koleżaną na "szoping";-), uwaga teraz się chwalę, moja szafa powiększyła się o: komplet bielizny, bryczesy, tuniczkę, rękawki (taki sweterek), kolczyki, i wisiorek motylek z masy perłowej, oj dziewczyny nic tak nie poprawia humoru jak udane zakupy, z resztą komu ja to mówię.
W końcu punkt "G" u kobiety znajduję się na końcu wyrazu schoping:-D

Ivaz świetny tekst o punkcie G:-D:-D:-D Muszę o tym powiedzieć M.:-D:-D:-D

O tak zakupy zdecydowanie poprawiają samopoczucie!!!

Vinniki świetna motywacja z sukienkami!!! Gratuluję pomysłu:tak:

Vinniki dobra motywacja:tak:

a ja jutro lub w poniedzialek wybieram sie na zakupy:tak: co prawda zakupy maja byc dla Amelki ale to dla mnie i tak frajda:-D musze pokupywac troche rzeczy na wyjazd jakis cienkich kaplecikow na dlugi rekaw, body, skarpetek:-p itd (powyrastala mi dziewczyna z wszystkiego;-))

Ej, no co ty, JA WYZNAJĘ ZASADĘ ZAKUPY DOBRE NA KAŻDE SMUTKI :-D

nie żartuje, Eve co się dzieje, jestes jakas przybita...???

reklama
Do góry