reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
Z taką motywacją w postaci 3 sukienek to napewno szybko schudniesz:-) więc nie masz się o co martwić, Ja po pierwszej ciąży schudłam bardzo dużo aż nabawiłam się anemii ważyłam 42 kg, wyglądałam strasznie!!! ale też nie przytyłam dużo bo 8kg. Natomiast w tej ciąży przytyłam 12kg i juz wróciłam do wagi z przed(50kg). Myślę, że to jest dziedziczne w mojej rodzinie wszystki kobiety są raczej drobne i szczupłe.
A wczoraj zaszalałam, umówiłam sie z koleżaną na "szoping";-), uwaga teraz się chwalę, moja szafa powiększyła się o: komplet bielizny, bryczesy, tuniczkę, rękawki (taki sweterek), kolczyki, i wisiorek motylek z masy perłowej, oj dziewczyny nic tak nie poprawia humoru jak udane zakupy, z resztą komu ja to mówię.
W końcu punkt "G" u kobiety znajduję się na końcu wyrazu schoping:-D

Ivaz świetny tekst o punkcie G:-D:-D:-D Muszę o tym powiedzieć M.:-D:-D:-D

O tak zakupy zdecydowanie poprawiają samopoczucie!!!

Vinniki świetna motywacja z sukienkami!!! Gratuluję pomysłu:tak:

Vinniki dobra motywacja:tak:

a ja jutro lub w poniedzialek wybieram sie na zakupy:tak: co prawda zakupy maja byc dla Amelki ale to dla mnie i tak frajda:-D musze pokupywac troche rzeczy na wyjazd jakis cienkich kaplecikow na dlugi rekaw, body, skarpetek:-p itd (powyrastala mi dziewczyna z wszystkiego;-))

Ej, no co ty, JA WYZNAJĘ ZASADĘ ZAKUPY DOBRE NA KAŻDE SMUTKI :-D

nie żartuje, Eve co się dzieje, jestes jakas przybita...???

reklama
Do góry