reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

:-( a ja nie kupiłam sobie sukienki, ani nic nowego ostatnio:zawstydzona/y:

:-(Do fryzjera poszłam-i wyglądam jeszcze gorzej niż przed :-(

kazdy grosz zbieramy na meble do pokoju, lustro na przedpokój, zabudowe na przedpokoj , żeyrandol do kuchni, stół krzesła...i ciągle na nic nie starcza-załamka....oboje pracujemy nie na najgorszych warunkach-ale po popłaceniu rachunków, benzyny, jedzenia,....mało zostaje....co za życie...:wściekła/y:

reklama
Fryzjer zaliczony i ja na szczęście jestem zadowolona:-)
Oto fryzurka, narazie kontynuuję "bob'a", zdecydowałam się na niego dopiero 2 mies. temu, wcześniej miałam dość długie włosy, ale teraz jest mi super wygodnie.
Fotki trochę głupie, bo sama sobie robiłam ;)

Załączniki

• mini_Obraz 083.jpg
    mini_Obraz 083.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 41
  • mini_Obraz 093.jpg
    mini_Obraz 093.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 42
Zgadzam sie z EVE swietnie wygladasz:tak: Kiedys zastanawialam sie nad taka fryzurka ale szkoda mi wlosow.. jak rozpuszcze to mam prawie do pasa;-) tzn jak wyprostuje to sa do pasa bo tak to zawsze jakos sie pokreca:-p ale co z tego ze dlugie jak caly czas w kitce.. bo jedna dlugosc i czuje sie jak nimfa wodna:-D musze pocieniowac:tak: Ale Twoja fryzurka naprawde mi sie podoba:tak:

Dziękuję:-)
"nimfa wodna" :-D
Ja właśnie też miałam długie (za łopatki) i co z tego jak zwykle właśnie w kitkę związane były, wkońcu się zdecydowałam i nie żałuję, bo mam jakąś fryzurę.

Nik-a super fryzurka :tak:ja idę do fryzjera po wypłacie też muszę odświeżyć kolorek i jakąś fryzurkę zrobić bo czuję się fatalnie włosy mi się nie układają i cały czas spięte w kitke nosze jeszcze jak była moja siostra to zawsze mi wymodelowała bo ja sama nie daje rady :cool2:
przed wczoraj wybrałam się na zakupy chciałam kupic sobie jakąś fajna bluzeczkę ( taka balonik ) ale nic u nas nie ma a zreszta z dzieckiem to nie zakupy muszę sama w sobotę się wybrać a męża z Alankiem zostawić to napewno coś kupię :-p
jedyne co robię ostatnio tylko dla siebie to pazurki :tak: koniecznie muszę mieć zrobione bo bez czuję się nie dobrze a robię już parę lat i tak się przyzwyczaiłam że muszę mieć i koniec :-D:-p do porodu ściągłam a ostatnio właśnie znów zrobiłam :tak:

reklama
No ja wiem, że był modny wieki temu:-), ale wtedy się bałam ściąć. Dopiero teraz się namyśliłam:-D
Avanti- no i super, trzeba mieć dla siebie jakieś przyjemności:tak:

Do góry