reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

nik_a nie chiałam powiedzieć, że masz niemodną fryzurę, nawet mi to na myśl nie przyszło. Chciałam się tylko pochawlić, że też taka miałam :tak:

Swoją drogą mnie się nadal bardzo podoba :)

reklama
Nik_a - fajna fryzurka. Ja też noszę podobną fryzurkę już od jakichś 4 miesięcy, tylko krótsze te włosy wolę i z grzywką mam. Fryzurka fajna, dobre strzyżenie sprawia, że tylko suszarką machnę parę razy ewentualnie prostownicą i jest git majonez, jak mówi mój brat:-D:-D

nik_a super moja ulubiona fryzurka i do noszenia,strzyżenia i modelowania:-) kiedys miałm taka bardzo dłuuuuugo ale odkąd mi się przytyło i mam gębe jak księżyc w pełni :-)musiałam z niej zrezygnować i teraz wyglądam jak wiesi ulizana kiteczka

Nik_a wygladasz przepieknie!Bardzo do twarzy ci w bobie:tak:
ja swoje hairy zapuszczam,zapuszczam,zapuszczam od grudnia - narazie nie sa za dlugie ale potembedzie mi latwiej z dlugich jakos je wycieniowac na chrzciny:tak:

W wczoraj sprawilam sobie maly drobiazdzek-kolczyki drewniane (leciutkie) duze okragle:-)

Nik_a- bardzo fajna fryzura :-) ja też taką mam tylko z grzywką i nie farbuje włosów!!! tylko Ty byłaś u lepszego fryzjera, a nie to co ja....moja się tak ładnie nie układa...a może to też kwestia rodzaju włosów-ale strzał w 10

Piję sobie wieczorami zimne piwko z sokiem, rano kawę z bitą śmietaną. Jak tak sobie podsumowałam, to ostatnie 4 wieczory przy piwku były - alkoholizm normalnie:-D:-D:-D Będąc w ciąży tamtego lata ogromnie miałam ochotę na zimne piwo, a nie mogłam - to teraz nadrabiam:tak:

Ja dziś wracając ze spaceru nabrałam ochoty na zimne piwko więc jak nic wieczorkiem zasiądę z buteleczką:-D:-D:-D

A na obiad dziś naleśniki z truskawkami i bitą śmietanką:tak::-DMniam!!!

reklama
ja dzis kupiłam japoneczki do latania koło domu, bielizne, sukienke na chrzciny i bolerko do niej:-) jutro jade jeszcze po buty do niej i chce kupic strój kapielowy (bo mi cycki urosły i nie mieszcze sie w stary:zawstydzona/y:) bo w czw planujemy na jeden dzien nad morze wyskoczyc. Chrzciny juz w niedziele tak wiec ostatnio troche szaleje z wydatkami ale w koncu musze jakos wygladac no nie:-D

Do góry