reklama
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Ja przecież wiem, że nie o to Ci chodziło
Tak się tylko tłumaczę;-)
Tak się tylko tłumaczę;-)
miotlica
Fanka BB :)
Nik_a - fajna fryzurka. Ja też noszę podobną fryzurkę już od jakichś 4 miesięcy, tylko krótsze te włosy wolę i z grzywką mam. Fryzurka fajna, dobre strzyżenie sprawia, że tylko suszarką machnę parę razy ewentualnie prostownicą i jest git majonez, jak mówi mój brat
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
nik_a super moja ulubiona fryzurka i do noszenia,strzyżenia i modelowania:-) kiedys miałm taka bardzo dłuuuuugo ale odkąd mi się przytyło i mam gębe jak księżyc w pełni :-)musiałam z niej zrezygnować i teraz wyglądam jak wiesi ulizana kiteczka
S
Sara27
Gość
Nik_a wygladasz przepieknie!Bardzo do twarzy ci w bobie
ja swoje hairy zapuszczam,zapuszczam,zapuszczam od grudnia - narazie nie sa za dlugie ale potembedzie mi latwiej z dlugich jakos je wycieniowac na chrzciny
W wczoraj sprawilam sobie maly drobiazdzek-kolczyki drewniane (leciutkie) duze okragle:-)
ja swoje hairy zapuszczam,zapuszczam,zapuszczam od grudnia - narazie nie sa za dlugie ale potembedzie mi latwiej z dlugich jakos je wycieniowac na chrzciny
W wczoraj sprawilam sobie maly drobiazdzek-kolczyki drewniane (leciutkie) duze okragle:-)
karolka84
mama kwietniowa '09
Nik_a ślicznie Ci w tej fryzurce:-) Też bym taką chciała ale mam zbyt okrągłą twarz więc lipa i mam dłuższe włosy.
miotlica
Fanka BB :)
Piję sobie wieczorami zimne piwko z sokiem, rano kawę z bitą śmietaną. Jak tak sobie podsumowałam, to ostatnie 4 wieczory przy piwku były - alkoholizm normalnie Będąc w ciąży tamtego lata ogromnie miałam ochotę na zimne piwo, a nie mogłam - to teraz nadrabiam
karolka84
mama kwietniowa '09
Ja dziś wracając ze spaceru nabrałam ochoty na zimne piwko więc jak nic wieczorkiem zasiądę z buteleczką
A na obiad dziś naleśniki z truskawkami i bitą śmietankąMniam!!!
A na obiad dziś naleśniki z truskawkami i bitą śmietankąMniam!!!
reklama
ja dzis kupiłam japoneczki do latania koło domu, bielizne, sukienke na chrzciny i bolerko do niej:-) jutro jade jeszcze po buty do niej i chce kupic strój kapielowy (bo mi cycki urosły i nie mieszcze sie w stary) bo w czw planujemy na jeden dzien nad morze wyskoczyc. Chrzciny juz w niedziele tak wiec ostatnio troche szaleje z wydatkami ale w koncu musze jakos wygladac no nie
Podziel się: