reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sandra, Jagoda miala juz czworke w calosci wyrznieta, a dopiero trzy jedynki jej wylazly :-) wiec to nic dziwnego :-) A druga sprawa, ze u wiekszosci dzieci rosna jedynki, dwojki, czworki i dopiero potem trojki i piatki :-)Mada, no to jedna z przyczyn odpadla :-) Stomatolog na pewno pomoze wyjasnic Ci sprawe zgrzytania zebolami :-)
Dziewczyny, a Sarze przebija sie dolna prawa 4-ka! W szoku jestem, bo ani dwojek ani trojek nie ma, a tu czworka. Miala tak ktoras?
dzustta
Mama sierpniowa'06
Mada wizyta u dentysty z takimi małymi dziećmi powinna być raczej wskazana??
my idziemy bo mamy problem z przebarwieniami ale czytałam że jak juz sie wykluje troche ząbków to powinno sie iść do somatologaMada wizyta u dentysty z takimi małymi dziećmi powinna być raczej wskazana??
Mada wizyta u dentysty z takimi małymi dziećmi powinna być raczej wskazana??
dzustta- nam pediatrka doradzała profilaktyczną wizytę u dentysty miedzy 12-18 miesiącem...jak do tej pory jeszcze się nie wybrałyśmy:--( no ale w końcu będziemy musieli się zebrać...
mada- na razie nic mi się na myśl nie nasuwa:-):-) po wizycie napisz co i jak, bo strasznie ciekawa jestem takiej wizyty...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dobrze wiedziec :-)Sandra, Jagoda miala juz czworke w calosci wyrznieta, a dopiero trzy jedynki jej wylazly :-) wiec to nic dziwnego :-)
Dzieki dziewczeta :-)
Ta dolna czworka przebila sie juz w jednym miejscu :-) Do tego przebija sie i lada dzien wyjrzy zza dziasla prawa gorna dwojka, potem lewa, a pozniej dolna lewa czworka :-) Bo dziasla juz sa max opuchniete
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
10 sztu to niezly wynik :-) Gratulujemy :-)u nas 2 piątka wyszła- lewa górna... czyli 10 na stanie
Podziel się: