reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To gratulacje dla Ewci! :-) Piekny, hollywoodzki usmiech :-):-):-)my mamy,na dole i na górze,razem 20 sztuk,jak ugryzie to nie ma żartów;-)
U nas nie wiem ile sztuk, bo Sara nie pozwala sobie do dzioba zajrzec, a przy myciu zebow niewiele widze, ale chyba z 11 sztuk bedzie.
Dominique, slyszalam kiedys o tych kiblowych bakteriach ze jest ich mniej niz sie nam wydaje ;-):-) Ale o tym, zeby wyczyscic komorke to powiem szczerze, ze nie pomyslalam A Sara rzeczywiscie ma z nia bliski kontakt
Co do topienia rzeczy w kiblu to Sarze to wczoraj wrzucila do kibla lalke, szczoteczke topi nagminnie, a i inne rzeczy czesto uda sie jej wrzucic
No i glowe tez kiedys wsadzila - na szczescie jest jeszcze za niska, zeby dotknac glowa wody
U nas są dwie górne piątki dzisiaj zrobiłam dokładny przegląd, nie wiem jak to się stało, że wcześniej ich nie wypatrzyłam Czyli na stanie 10 sztuk:-)a które ma już jakąś 5?
M
Majka01
Gość
Ala gratulację i widze że idziesz równo z Oliwką
u nas tez 10 na stanie, prawa górna i dolna czwóreczka się przebiły, lewe czwórki nadal w drodze.
u nas tez 10 na stanie, prawa górna i dolna czwóreczka się przebiły, lewe czwórki nadal w drodze.
sandra1982
Gratulacje! :-):-):-)
U nas nie wiem ile sztuk, bo Sara jak Alutka - sprawdzic sobie nie da, nawet przy myciu zebow nie jestem w stanie dokladnie sie doliczyc
U nas nie wiem ile sztuk, bo Sara jak Alutka - sprawdzic sobie nie da, nawet przy myciu zebow nie jestem w stanie dokladnie sie doliczyc
sandra1982
Gratulacje dla Natka :-) Jeszcze 7 sztuk i bedzie komplecik :-):-):-)Mamy 13 zęba! Prawa, górną trójkę :-):-):-)
reklama
Podziel się: