reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Giov ślicznego masz synka i jakie czarniutkie włoski :-D
Jak patrze na mojego to widzę jak on strasznie urósł :-) Taki był maleńki a teraz to już duży chłopak :-)
Uwielbiam dzieci, są takie fascynujące, do tego po nich najbardziej widać jak czas szybko mija!
Dziś zabrał tatusiowi jego zabawkę (tzn. klawiaturę od komputera) i taki miał ubaw jak z żadnej innej zabawki a ma ich duuużo... Teraz jak ja korzystam to się strasznie przygląda i wyciąga rączki :-D
[Cianiak mój malutki]

reklama
słodziutko fajnie się patrzy jak dzieci sie rozwijają i mają swoje sposoby na rodziców np cudny uśmiech spojrzenie :p hihi ciekawe jaki ten mój skarbek będzie :)

clio87 wieczor panienski, looj.. Juz niedlugo klamka zapadnie. :) Hi hi. Zartuje. Cudnie jest byc zona.. Miec mezczyzne ktory jest Twoj.. Jest najlepszym przyjacielem, wszystko dzielicie razem. Ja nie traktuje tego jak niektorzy jak formalnosc, jestem romantyczka.. :) Echh.. Ja czekam na zgode na slub, a wlecze sie to ze ho. :/

Iwonka1985 dziekuje bardzo. Licze na to, ze skorka mu jeszcze pociemnieje, chcialabym zeby mial karnacje ojca. W koncu jest pol europejczykiem pol azjata. :) Ogolnie to chcialabym wstawic wiecej zdjec i ogladac zdjecia innych mam, ale cholera nie ogarniam nadal tego forum. :( Wiesz cos moze na ten temat?? Kobiety pisza, ze dodaly foty do albumow itd., ja ogladalam jakies foty, ale to nie te, nie wiem jak wyszukiwac, w ogole nic. Sama mam troche fot, a nie wiem gdzie to sie wstawia.. :/ Tyle czasu juz tutaj, a nadal nie ogarniam. :) Heh, a Twoj synus ciekawy swiata. Wiadomo, ze pluszaczki i gryzaczki nie sa tak ciekawe jak cos czym sie ''bawi'' tata!! :) A czas strasznie leci.. Ani sie obejrzymy, a Ignas do Nas napisze, jak sie dorwie klawiatury, kwestia czasu. :)

Pozdrawiamy Was mamusie.

masz w menu TWÓJ PROFIL
tam jest DODAJ ALBUM
nie wiem czy to to ale takie coś znalazłam. Też jestem tu długo a jakoś nawet nie pomyślałam o wklejeniu zdjęcia :-)
Za niedługo to zrobie i zobaczycie mojego niunia.

gratuluje mała_buzia to już całkiem niedługo :-D
zleci bardzo szybko

U nas bez zmian, dalej plujemy i krzyczymy :-)
pogoda ładna się zrobiła tylko mnie się nie chce na spacer iść ale nie wiem czy mały mi to wybaczy więc spróbuję ruszyć tyłek. Pozatym sprzątanko robię.
A co u was??

czesc mamski,co u was?my tez mamy od kilku dni piekna pogode ,jest tak cieplo ze nie ma czym oddychac.dzieciaczki moje juz zdrowe,chyba jakis wirus ich dopadl.ja po egzaminie,ale nie jestem zadowolona,moglam lepiej sie przylozyc,ale jakos ostatnio nie mialam glowy do tego..wyniki beda w lipcu,na razie odliczam dni do wakacji..jeszcze tylko 2 tyg.
f025.gif
i bedzie blogie lenistwo

madlen a z czego egzamin zdawałaś, jeśli można zapytac?
Mój mały syneczek dziś bardzo protestuje, od rana nie mogę go spac położyc :-( dobrze że P miał na 16 do pracy więc się nim zajął a ja spałam do 12!! ha ha!
Dziś byliśmy z mamusiami na spacerku, więc nie było nudno :-) potem poszłam z Ignasiem do sklepu z zabawkami i mały zwariował z radości jak usiedliśmy przy organkach i miał tyle klawiszy i przycisków że tylko krzyczał z radości, ja krzyczałam jak zobaczyłam cene! ale to już nie był okrzyk radości :no:
Ale w niedziele pójdziemy z ciotką Ignasia na zakupy więc "przypadkiem" wejdziemy też tam :-D
Już coraz bliżej do wyjazdu i tak się cieszę.
Mam jeszcze pytanko czy są tu dziewczyny które chrzciły dzieci? My chcemy to zrobic 4 lipca ale nie wiem co mi jest do tego potrzebne, bo oprócz ubranka nie wiem co mi jest potrzebne?! Chrzciła któraś z was większe dziecko?

Iwonka1985 dziekuje za podpowiedz. Faktycznie to tak sie wstawia. Koniecznie wstaw zdjatka Ignasia, czekamy. Mowisz, ze organki najbardziej sie spodobaly.. Bedzie muzyk!! :) A tacie pekna uszy i tak ma wlasnie byc! :) Niestety o chrzcie nic nie wiem.. :(

madlen79 wstawilam juz focie Jesse'go. Naprawde, on ma niecale 3 tygodnie (jutro rowno), a wyglada jak 3 miesieczne dziecko.. Juz jest ciezki. A jak go bede nosic za 6 miesiecy to ja nie wiem. :) No wlasnie, jak mozna spytac, z czego zdawalas egzamin?? Glowa do gory. Trzymalismy kciuki. Na pewno bedzie dobrze.

clio87 bardzo dziekuje za wyjasnienie z tymi fotkami. Nie doszlabym do tego sama. :/ A tak to juz wstawilam focie syna. :) Jak mozna spytac, kiedy Twoj slub?? Najpiekniejszy dzien w zyciu.. Ajj.. Milo. A potem kolejny, gdy ujrzysz/uslyszysz Alexa..

mała_buzia gratulujemy. Juz niedlugo synus bedzie z Toba.

A u Nas.. Zarejestrowalismy sie juz, mamy akt urodzenia :), odwiedzilismy lekarza nie czekajac na polozna ktora odwiedzila Nas dzien pozniej, bo mamusia panikara :), dzis zrobilismy zdjecie paszportowe, a na dniach odwiedzimy Londyn, zeby wyrobic paszport.. :) Takze masa roboty, niewiele snu. :) :)

Pozdrawiam Was mamusie.

Ostatnia edycja:
reklama
Giov ależ słodkie to twoje maleństwo. A ty musisz aż do Londynu po paszport jechać?? A powiedz mi jeszcze jakie obywatelstwo będzie miał twój syneczek? czy po tatusiu czy po mamusi?

Do góry