reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

My z moim dziś oglądaliśmy zdjęcia z czasów kiedy Seba był mały..... Miło tak powspominać....:tak::tak:
U nas pogoda także do d**** mogłoby sie juz cepło zrobic...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
patrycja9009,fajnie tak powspominac..wtedy mozna zobazcyc,jak czas szybko ucieka,a po dzieciach widac najlepiej..ja czesto,jak patrze na moje dzieciaczki to sobie mowie..dopiero co przyszly na swiat a juz takie duze,kiedy to zlecialo??

uciekam mlodego zagoinic do wanny,a komputer udostepniam na chwiele mojej corci,bo juz mi stoi nad glowa i jeczy..

hej Mamuśki :-)
ja wczoraj bawiłam sie pierwszy raz z moim Alexsiem :rofl2: leżałam sobie i odpoczywałam dłonie na brzuszku miałam i nagle czuję małe roszady w kierunku dłoni :sorry2: to mówię sobie a dam ją sobie z boku ... chwila minęła i przegrupowanie na bok :rolleyes: bawiliśmy się tak chyba z pół godzinki były kopniaczki i pogawędziliśmy sobie cudowne uczucie :-D

u mnie dzisiaj tez padało :crazy: poza tym miałam inwazje pań na hennę i regulację :dry: ja tu ambicje na zabiegi mam :sorry2: padam na twarz

Kochana Ty sie bawisz w henne w ciąży???? Nie szkodzi to w ciąży??? Pytam bo nie bardzo wiem a wydaje mi sie ze nie wolno

patrycja9009,fajnie tak powspominac..wtedy mozna zobazcyc,jak czas szybko ucieka,a po dzieciach widac najlepiej..ja czesto,jak patrze na moje dzieciaczki to sobie mowie..dopiero co przyszly na swiat a juz takie duze,kiedy to zlecialo??
Dokladnie, najlepiej widac po dzieciach :)

mamacia..koniecznie daj znac.

milej nocki dziewczyny..ja juz tez mykam spac,bo rano trza wstac..a ja ostatnio mam z tym duzy problem,a pozniej do szkoly biegniemy..poranny joging,heh.

patrycja9009 ja pracuje z zakładzie fryzjersko kosmetycznym bo kosmetyczka jestem:cool2: ja sobie i baleage robię w ciąży i lekką hennę na brwi ale to wszystko bez kontaktu ze skórą to nie szkodzi co innego farba na całe włosy ale mnie to nie dotyczy :-p

hej mamuśki :-)
dzisiaj jedziemy ustalic menu ślubne z moją przyszła Teściową ... :dry: zobaczymy co i jak :tak: miłego dzionka

clio widzę że przed tobą jeszcze stresujący ślub. Czy masz luzik? Dogadujesz się z teściową? to w końcu mama synusia :)) a my ich nikomu nie oddamy nie :)

reklama
Clio to masz ciekawe zajęcie.. :))) Wydawało mi sie ze farby do włosów i takie rzeczy szkodzą w ciąży...Niewiem nie znam sie hihihii
Kochana to masz teraz dość troche spraw na głowie.... A jak tam Twoja teściowa???? Jest w porzadku???

Do góry