reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

masz racje kakakarolina,porod to chyba jedyny bol o ktorym bardzo szybko sie zapomina:-D

reklama
Hej Mamuśki :-)
jestem nowa w tym temacie :rofl2: ale bardzo mi odpowiada bo też będę miała synusia :-D jestem w 23 tc Alex jest mała wiercipiętką co mnie cieszy :rofl2: postaram sie wczytać w temat i być na bieżąco :sorry2:

Witam ja też jestem nowa na tym wątku....
Mam dwóch synów...Sebastian ma 3 latka a Kubuś 3 miesiące...Ja jestem Patrycja i jestem najszcześliwsza mama na świecie :p

Witam dziewczyny w ten paskudny dzień...przynajmniej we Wrocławiu...od rana pada. Mój synek wstał dzisiaj o 8.40, przespał bez jedzonka od 22.30, także mogę stwierdzić,że nareszcie wyspałam się i czuję się rewelacyjnie. Żeby tak tylko jeszcze słońce zaświeciło...

mamcia10
wszystko będzie dobrze:)

laurana to fajnie,ze sie wyspalas..:)
mamcia wszystko bedzie dobrze,daj jutro znac jak po wizycie.

u mnie pogoda od kilku dni jest koszmarna..caly czas pada na przemian ze sloncem,ktore swieci jakby chcialo a nie moglo..zcekam na wiosne,ale cos jej nie widac :(

mamcia10 nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze. Jej, jeszcze sie rozczulam nad fotami z pierwszego USG, sa cudne. :) Pozdrawiam Was mamusie.
No malenstwo, 38 tydzien, nie chcesz poznac mamusi i tatusia.. ?! :) :)

reklama
giov malenstwo juz was zna i to doskonale:tak:jeszcze troche i bedziecie wszyscy razem.

a mnie dzisiaj spotkal deszcz jak wracalam z dziecmi ze szkoly..wczoraj rano grad,dzisiaj popludniu deszcz..juz mam dosyc tej pogody:angry:.gdzie ta wiosna???kupilam sobie dzisiaj 2 polskie gazetki,to wieczorem wygrzeje sie w cieplym lozeczku i poczytam.

witam i ja nowe mamusie:-).

Do góry