reklama
C
clio87
Gość
Hej Mamuśki :-)
jestem nowa w tym temacie ale bardzo mi odpowiada bo też będę miała synusia jestem w 23 tc Alex jest mała wiercipiętką co mnie cieszy postaram sie wczytać w temat i być na bieżąco
jestem nowa w tym temacie ale bardzo mi odpowiada bo też będę miała synusia jestem w 23 tc Alex jest mała wiercipiętką co mnie cieszy postaram sie wczytać w temat i być na bieżąco
Serduszko1
Fanka BB :)
Witam ja też jestem nowa na tym wątku....
Mam dwóch synów...Sebastian ma 3 latka a Kubuś 3 miesiące...Ja jestem Patrycja i jestem najszcześliwsza mama na świecie
Mam dwóch synów...Sebastian ma 3 latka a Kubuś 3 miesiące...Ja jestem Patrycja i jestem najszcześliwsza mama na świecie
Ja mieszkam w Londynie Jutro ide na pierwsze usg. i badania nareszcie sie doczekalam oby wszystko bylo dobrze...mamcia10 Luis -bardzo ladnie. Gdzie mieszkacie w UK?? My w Birmingham. Pozdrawiamy. Milego wieczorku.
Witam dziewczyny w ten paskudny dzień...przynajmniej we Wrocławiu...od rana pada. Mój synek wstał dzisiaj o 8.40, przespał bez jedzonka od 22.30, także mogę stwierdzić,że nareszcie wyspałam się i czuję się rewelacyjnie. Żeby tak tylko jeszcze słońce zaświeciło...
mamcia10 wszystko będzie dobrze
mamcia10 wszystko będzie dobrze
laurana to fajnie,ze sie wyspalas..
mamcia wszystko bedzie dobrze,daj jutro znac jak po wizycie.
u mnie pogoda od kilku dni jest koszmarna..caly czas pada na przemian ze sloncem,ktore swieci jakby chcialo a nie moglo..zcekam na wiosne,ale cos jej nie widac
mamcia wszystko bedzie dobrze,daj jutro znac jak po wizycie.
u mnie pogoda od kilku dni jest koszmarna..caly czas pada na przemian ze sloncem,ktore swieci jakby chcialo a nie moglo..zcekam na wiosne,ale cos jej nie widac
ewelinka2106
Witajcie nowe mamuśki
mamcia10 nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze. Jej, jeszcze sie rozczulam nad fotami z pierwszego USG, sa cudne. Pozdrawiam Was mamusie.
No malenstwo, 38 tydzien, nie chcesz poznac mamusi i tatusia.. ?!
No malenstwo, 38 tydzien, nie chcesz poznac mamusi i tatusia.. ?!
Serduszko1
Giov7 widze ze juz niedługo rozwiązanie....
Powodzenie życze i szybkiego porodu :*
Powodzenie życze i szybkiego porodu :*
reklama
giov malenstwo juz was zna i to doskonalejeszcze troche i bedziecie wszyscy razem.
a mnie dzisiaj spotkal deszcz jak wracalam z dziecmi ze szkoly..wczoraj rano grad,dzisiaj popludniu deszcz..juz mam dosyc tej pogody.gdzie ta wiosna???kupilam sobie dzisiaj 2 polskie gazetki,to wieczorem wygrzeje sie w cieplym lozeczku i poczytam.
witam i ja nowe mamusie:-).
a mnie dzisiaj spotkal deszcz jak wracalam z dziecmi ze szkoly..wczoraj rano grad,dzisiaj popludniu deszcz..juz mam dosyc tej pogody.gdzie ta wiosna???kupilam sobie dzisiaj 2 polskie gazetki,to wieczorem wygrzeje sie w cieplym lozeczku i poczytam.
witam i ja nowe mamusie:-).
Podziel się: