reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Becia wspolczuje..nawet nie wiem,co ci napisac..kurcze myslalam,ze jak cie lekarz zacznie padac,to troche przyspieszy.nie doluj sie,bo Karolek to wszystko czuje..ja wiem ,ze ci ciezko ale postaraj sie..dla niego !
mloda mamusia witaj i zapraszamy,jak masz ochote to pisz !
moje lobuzy juz jutro ida do szkoly,nawet sie ciesze..bo juz wybyczylismy sie dosyc,czas wrocic do normalnosci.jakos wiecej zrobie,jak zaprowadze ich do szkoly,niz jak jestesmy caly dzien w domu.wczoraj sie obijalismy,a dziisja nawet jakbysmy chcieli gdzies wyjsc,to pogoda nie bardzo..ciemno za oknem,szaro,bedzie zaraz padac wrrr

reklama
mloda mamusia a ja sie zastanawialam,w walce o milion,gdzie cie juz widzialam..teraz juz wiem :-D
a ty jak sie czujesz?
Becia co u ciebie,jak twoje samopoczucie?
a gdzie reszta mamusiek ??

Ostatnia edycja:
Becia co u ciebie,jak twoje samopoczucie?

Różnie, wczoraj byłam na ktg i dostałam skierowanie do szpitala na 22.02, jeśli do tego czasu nie urodzę to będą mnie męczyli :-(. Wczoraj coś niby się ruszyło, jakieś pierwsze skurcze wykazane na ktg (ale słabe), plamienia, bóle brzucha (jak miesiączkowe) więc pracuję nad tym aby Karolek do 22.02 wyszedł na świat.

Becia do 22 juz duzo nie zostalo,odpoczywaj jeszcze poki Karolek w brzuszku..trzymam kciuki za was !!
ja core urodzilam tydzien po terminie,syn pewnie tez urodzilby sie pozniej,ale musieli mi go wywolywac,3 proby nieudane,dopiero za czwartym razem,jak mi pecherz przebili,to zaczol sie porod..wszystko naraz,bole,skurcze...troche problem z rozwarciem,ale przy corci tez tak mialam..
w miare mozliwosci wysypiaj sie,zeby miec sile jak Karolek zacznie sie rodzic !!

Becia do 22 juz duzo nie zostalo,odpoczywaj jeszcze poki Karolek w brzuszku..trzymam kciuki za was !!
ja core urodzilam tydzien po terminie,syn pewnie tez urodzilby sie pozniej,ale musieli mi go wywolywac,3 proby nieudane,dopiero za czwartym razem,jak mi pecherz przebili,to zaczol sie porod..wszystko naraz,bole,skurcze...troche problem z rozwarciem,ale przy corci tez tak mialam..
w miare mozliwosci wysypiaj sie,zeby miec sile jak Karolek zacznie sie rodzic !!
No ja właśnie chcę uniknąć wywoływania....co do snu to ciężko teraz, ale staram się wypoczywać ile wlezie. Zobaczymy co to będzie...mąż mówi,że nie chce mu się już jutro iść do pracy więc trzeba się starać ;-)

mi syna musieli wywolywac,nie bylo innnej opcji..ale widac bylo,ze nie ma jeszcze ochoty opuszczac moj brzuch !!ale czasami jak mus to mus.
dziecko samo decyduje kiedy jest czas..ja tez probowalam kombinowac,ciepla kapiel,mocna kawa,bieganie po schodach..na nic..,ale u ciebie to moze sie juz zaczac..jak juz dostajesz lekkie bole,skurcze..to kto wie,moze i jeszcze dzisiaj pojedziesz na porodowke.:tak:
tylko daj nam znac,jak Karolek bedzie juz na swiecie !!

witam,cichutko tutaj...
Becia pewnie rodzi,a moze juz urodzila?...:tak:
Iwonka co u ciebie,zalatwione wsio z domem?jak synek ?
pozdrawiam was mamuski :-)

reklama
madlen dziś mieliśmy spotkanie z doradcą kredytowym i jesteśmy już w połowie drogi myślę. Jeszcze zostało wybrać bank i chyba tyle. Mój mąż się tym zajmuje bo ja nie kumam nic z tego oprócz tego że trzeba będzie spłacać kredyt :-)
Ignaś już się troszkę lepiej czuje bo mi się smarkacz mały przeziębił nawet nie wiem gdzie i kiedy.
A co u was?
becioo pewnie rodzi bo już 22. Może jak wróci do domku to nam wszystko opisze??

Do góry