reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

witajcie, jestem w 20 tygodniu i moim i męża marzeniem oraz naszej córy jest chłopak do pary :) wstępnie w 12 tyg. niby lekarz coś tam zaznaczył jak by mu "fistaszek" wisiał ale niestety teraz w 19/20 maluch tak się ukrył że nic nie można było potwierdzić lub zaprzeczyć :/

reklama
My też z Mężem marzymy o Syneczku;-) Na razie nic jeszcze nie wiadomo, ale czuję od samego początku, że to będzie chłopiec - może to tylko silne pragnienie..hahaha:tak:

czesc !!
widze nowe mamusie..witajcie dziewczyny i piszcie !!!
Becia i jak tam ? czujesz,ze porod sie zbliza ? czy jeszcze masz troche czasu ? trzymaj sie kochana i powodzenia !!!!
Iwonka trzymam kciuki za wasze staranka !!

czesc !!
widze nowe mamusie..witajcie dziewczyny i piszcie !!!
Becia i jak tam ? czujesz,ze porod sie zbliza ? czy jeszcze masz troche czasu ? trzymaj sie kochana i powodzenia !!!!
Iwonka trzymam kciuki za wasze staranka !!

Ja już bym bardzo chciała urodzić!!! Ale po dzisiejszej wizycie u lekarza (opisałam w odpowiednim wątku) nadal muszę czekać buu... jestem już przygotowana zarówno psychicznie jak i fizycznie. W domu też wszystko gotowe i co...? Może na walentynki...?;-)

Becia juz teraz masz blizej niz dalej..:tak:najwazniejsze,ze z Karolkiem wszystko o k ,a jak bedzie jego czas,to da ci znac !!;-)
wczoraj moja znajoma urodzila,7 tygodni przed terminem..maluszek,ma 1300 i 41 cm...taki maciupki,ale wszystko dobrze z nim,na szczescie !!
a my jutro znowu imprezujemy :tak:,tym razem u znajomych..,imprezka urodzinowa,przez weekend pewnie do was nie zajrze,ale w poniedzialek bede,tym bardziej ze moje smyki maja teraz 4 dni wolnego !!jak sie ciesze-nie trzeba bedzie rano wstawac !!:-)
milego weekendu dziewczyny !!!:-)

Ostatnia edycja:
Madlen Och dziękuję dziękuję....
Witam nowe mamusie. Gratuluję i trzymam kciukasy :-)
Becioo wszystko będzie dobrze i posłuchaj mojej rady, śpij ile wlezie póki maluszek w brzuszku!!!
Madlen jak ja ci zazdroszczę tego dłuższego snu. Ja też bym tak chciała. Od 1.5 roku się nie wyspałam :-(
A wczoraj prawie całą noc nie spałam a jak zasnęłam to mały się obudził jak na złość na mleko o 3.45 i potem o 4.45 [przez ząbki]. Prawie kupiliśmy mieszkanie (załatwiamy kredyt i takie tam) i cały czas miałam w głowie co jak pomalujemy, jakie meble i firanki... tak się podbuzwałam że spać nie mogłam. Dziś pewnie też będzie powtórka z rozrywki :-(

pozdrawiam i bedę myśleć jak przekonać męża do jasno różowego salonu :-D

witam !!
Iwonka ja kiedys tez nie moglam liczyc na dluzszy sen,ale teraz juz tak..bo dzieci odchowane z tego maluskiego.
Becia Iwonka ma racje,poki maly w brzuszku to spij ile sie da,bo potem tego snu brakuje !!
my wczoraj bylismy na imprezce ,fajnie bylo..a teraz moje chlopaki jeszcze spia,tylko ja z cora na nogach..ale chyba zaczynaja sie budzic..uciekam,milej niedzieli ;-)

reklama
a tu znowu cisza...
Becia widze,ze jeszcze obecna na forum,czyli caly czas 2 w 1 :),jak sie czujesz ?

Do góry