reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Takhisis oczywiscie to nie nasza sprawa, zebys pisala tu na forum, jednak ciekawosc ludzka bierze gore i nie pozwala mi sie nie zapytac, co sie stalo, dlaczego?? Bo jednak pozew rozwodowy to powazna sprawa i nie sklada sie go od tak sobie..:no: Nie wiem z jakim jestescie stazem, ale macie malenkie dziecko, wiec to musi byc cos powaznego, ze zrobil to zaraz po urodzinach.. A z drugiej strony, to jest wiele rodzin, ktore to przechodza.. Swiat sie nie konczy na rozwodzie. Pozniej kazdy uklada sobie zycie na nowo. I choc w takiej sytuacji to nie pomoze, ale GLOWA DO GORY!! Masz synka! I Nas! :tak:

reklama
fikusek1988 racja! Powiedzenie, ze chcesz kogos poznac, to jedz za granice sprawdza sie w stu procentach!! :-) Ja wyjechalam tu z chlopakiem, dwa lata razem, rok po zareczynach i rozpadlo sie.. A juz po miesiacu poznalam mojego obecnego narzeczonego! :tak: Tez tak uwazam. Co glupsze, smuce sie patrzac, ze moj synek tak szybko rosnie, ze niedlugo wyrosnie z pieluch, usamodzielni sie i juz nie bede go kapac i przebierac.. :) I choc jeszcze sporo czasu do tego, to juz mi smutno, bo dla mnie leci to nieslychanie szybko!! A jakbys byla w UK, moj N by Cie juz swatal! ;-) Nawet gdybys niechciala, probowalby.. I nie robi tego w zlej wierze, taka jego natura, czasem mnie to nawet bawi. On swatalby moje wszystkie wolne kolezanki. Na szczescie wiekszosc jest zajeta!! :) Jedna namawia juz od pol roku, zeby przyjechala do UK.. Twarda, nie daje sie namowic! :-D He He. Ale mnie mecza te upaly, echh.. 22godzina, a ja mam 25 stopni w pokoju i nie za bardzo jak uzyc wiatraka przy malym.. :/

fikusek1988 racja! Powiedzenie, ze chcesz kogos poznac, to jedz za granice sprawdza sie w stu procentach!! :-) Ja wyjechalam tu z chlopakiem, dwa lata razem, rok po zareczynach i rozpadlo sie.. A juz po miesiacu poznalam mojego obecnego narzeczonego! :tak: Tez tak uwazam. Co glupsze, smuce sie patrzac, ze moj synek tak szybko rosnie, ze niedlugo wyrosnie z pieluch, usamodzielni sie i juz nie bede go kapac i przebierac.. :) I choc jeszcze sporo czasu do tego, to juz mi smutno, bo dla mnie leci to nieslychanie szybko!! A jakbys byla w UK, moj N by Cie juz swatal! ;-) Nawet gdybys niechciala, probowalby.. I nie robi tego w zlej wierze, taka jego natura, czasem mnie to nawet bawi. On swatalby moje wszystkie wolne kolezanki. Na szczescie wiekszosc jest zajeta!! :) Jedna namawia juz od pol roku, zeby przyjechala do UK.. Twarda, nie daje sie namowic! :-D He He. Ale mnie mecza te upaly, echh.. 22godzina, a ja mam 25 stopni w pokoju i nie za bardzo jak uzyc wiatraka przy malym.. :/

no nie uzywaj nie uzywaj:) byc moze wroce do UK ale to Alan musi byc juz w takim wieku przedszkolnym:)Starsznie mis ei podoba imie twojego synka:)uwielbiam to imie:)

Dziewczyny...dziekuje za wszystkie mile slowa,ale u nas chyba juz nic nie bedzie z ratowania czegokolwiek,bo moj maz wypelnil pozew rozwodowy dzisiaj...

trzymaj sie kochana i glowa do gory,jak sam odszedl to znaczy,ze nie jest ciebie wart..ja wiem,ze moze byc ci ciezko,doskonale wiem co czujesz,bo jak nasza cora miala pol roku to my tez sie rozstalismy,ale to ja chcialam skaladac pozew..chociaz nie przyszlo mi to latwo,ale potem wzieli go do wojska,wiec mnie prosil,zebym poczekala az odbebni sluzbe..no a po wojsku jakos sie dogadalismy i jestesmy nadal ze soba,w marcu mielismy 8 rocznice slubu...a czy twoj maz juz ten pozew zlozyl,czy tylko go wypisal?

fikusek1988 a dziekuje bardzo! :) Imie z racji pary miedzynarodowej musialo byc angielskie. :) Ale tatus i tak wygral, bo drugie imie z jego jezyka i jego nazwisko, takze maly poza krwia nie ma nic polskiego.. :) :( Imie oznacza DAR OD BOGA i choc mamy z N innych bogow, to dla obojga Nas, to wielki dar.. Dlatego wlasnie to. Spodobalo mi sie od poczatku. Zanim poznalam plec. Dziewczynka miala byc Jessica, bo oznacza to samo. A mi sie podoba caly Twoj synek! Ma przesliczny usmiech. Jak odwiedzisz UK, to odwiedz mnie, mieszkam w Birmingham. Wiek przedszkolny mowisz, to jeszcze kilka latek.. Tutaj jako takie zlobki sa chyba od 2 latek.. :/

fikusek1988 a dziekuje bardzo! :) Imie z racji pary miedzynarodowej musialo byc angielskie. :) Ale tatus i tak wygral, bo drugie imie z jego jezyka i jego nazwisko, takze maly poza krwia nie ma nic polskiego.. :) :( Imie oznacza DAR OD BOGA i choc mamy z N innych bogow, to dla obojga Nas, to wielki dar.. Dlatego wlasnie to. Spodobalo mi sie od poczatku. Zanim poznalam plec. Dziewczynka miala byc Jessica, bo oznacza to samo. A mi sie podoba caly Twoj synek! Ma przesliczny usmiech. Jak odwiedzisz UK, to odwiedz mnie, mieszkam w Birmingham. Wiek przedszkolny mowisz, to jeszcze kilka latek.. Tutaj jako takie zlobki sa chyba od 2 latek.. :/

napewno odwiedze:) hmm a jakiej narodowosci jest twoj narzeczony?

kochana,nie masz sie czego bac,ze ci dziecko zabierze,w Polsce zeby odebrac matce dziecko to musza jej takie cuda udowodnic,ze tobie daleko do takich kobiet,o to mozesz byc spokojna,powiem ci jedno,facet zmienia sie ,najpierw po slubie,a potem po urodzeniu dziecka,moj tez sie zmienil,ale naprostowalam go,a poza tym od poczatku mu powiedzialam,ze jak bedzie cos nie tak w naszym zwiazku,to chociaz mialabym piatke dzieci,byc z nim nie bede.on wie,ze ja jestem silna kobieta i zawsze sobie poradze,wiec nie ma opcji,ze kiedykolwiek bede sie przed nim plaszczyla..to nie ja,jak mowi moj maz,jestem jak kot,ktory zawsze spada na 4 lapy..glowa do gory,przeczekajcie burze i bedzie dobrze,jak juz wczesniej pisalam,w malzenstwie bywaja lepsze i gorsze dni.

fikusek1988 pochodzi z Indii. Nie wiem jak patrzysz na inne narodowosci, znam ludzi ktorzy kipia rasizmem.. :( Ja na poczatku zle ich ocenilam. Gdy jednak bardziej ich poznalam, zrozumialam, ze wole miec w nich znajomych, niz w niektorych polakach.. :( Bo do tej pory trafialam na nieciekawych facetow, a obecny tak mi zawrocil w glowie, ze to wlasnie z nim zdecydowalam sie na dziecko i teraz jestem z nim przeszczesliwa! Jednak zycie z azjata ma i swoje minusy.. Ma kilka tradycji, ktorych my mozemy nie akceptowac (choc ja nie mam z tym problemu), ale ogolnie to najcudowniejszy czlowiek jakiego w zyciu poznalam. Do tej pory dziekuje bylemu, ze mnie zdradzal, bo gdyby nie to, dalej bym tkwila w tym chorym zwiazku i nie mialaj takiej cudownej rodziny jaka teraz mam. :tak:

reklama
Do góry