madlen79, Iwonka1985, fikusek1988 napisze tak ogolnie. :-) Wszystkie macie racje. Czlowiek czlowiekowi nierowny. Nie rozumiem ludzi ktorzy nienawidza kogos ze wzgledu na kolor skory. To nienormalne nazywac kogos ciapatym, ciemnym i gorsze, bez chocby najmniejszego poznania go, jakim jest czlowiekiem. Bez sensu jest traktowac tak z gory, bo nikt nie ma na to wplywu gdzie i jaki sie urodzil. Ja za moim narzeczonym zawsze i wszedzie stane murem, bo to najwspanialszy czlowiek jakiego poznalam. To taki moj ideal. I choc sie klocimy, jak kazdy, to zaraz znajdujemy kompromis i jest dobrze. Najgorsza klotnia zakonczyla sie trzasnieciem przez niego drzwiami. Co jest niczym, w porownaniu co inni faceci potrafia wyrabiac. To ja bywam bardziej nerwowa niz on. Naprawde.
Tylko raz w zyciu dostalam w twarz, od bylego, polaka, za to ze strasznie plakalam i krzyczlam ze go zostawie i nigdy wiecej bym na to nie pozwolila. Jakby tylko moj narzeczony to powtorzyl to odeszlabym w sekunde, a malo tego, moze i nawet oddala mu!
Ale on jest wyjatkowym czlowiekiem, nigdy na nikogo nie podniosl reki. Kazdy kraj, kazda rasa ma dobrych i zlych ludzi. Wszedzie jest bestialstwo. Hindus potrafi zdradzac, oszukiwac, mscic sie, nie szanowac zony, a nie jeden polak jest w 100%-ach taki sam! Ja odnalazlam szczescie z azjata i ciesze sie, ze choc wy nie jestescie zrazone. Bo tak jak mowie, zycie z azjata nie jest latwe, ludzie sie patrza, gadaja. Ale mysle, ze i tak jest latwiej w UK, niz byloby w Polsce. Polska nie jest tak wymieszana narodowosciami, stad ten wysoki poziom rasizmu!
Takhisis daj znac co u Ciebie, bo martwimy sie..
A
Natsza30 pewnie juz urodzila, lub rodzi, skoro sie niepojawia, a termin na dniach!!
Milej nocki mamusie. My jutro chyba do lekarza, bo maly ma problem z oczkiem..