reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Takshis tak mi przykro :-( pisz tu do nas i pamiętaj że jesteśmy z Tobą ;-) jak możesz naświetl nam nieco sytuację bo rozwód to raczej ma głębsze podłoże ale głowa do góry kochana ;-)

reklama
fikusek to nie ty wybieralas zlych partnerow,tylko zli partnerzy wybierali ciebie.jeszcze spotkasz swoja druga polowke. ;-)cale zycie masz przed soba.

fikusek to nie ty wybieralas zlych partnerow,tylko zli partnerzy wybierali ciebie.jeszcze spotkasz swoja druga polowke. ;-)cale zycie masz przed soba.
czas pokaze czy spotam,mam pecha do facetow,raz mialam idealno zwiazek i to ja zerwalam...teraz zaluje bardzo:( ale zarazem ciesze sie bo mam Alanka:)

madlen79, Iwonka1985, fikusek1988 napisze tak ogolnie. :-) Wszystkie macie racje. Czlowiek czlowiekowi nierowny. Nie rozumiem ludzi ktorzy nienawidza kogos ze wzgledu na kolor skory. To nienormalne nazywac kogos ciapatym, ciemnym i gorsze, bez chocby najmniejszego poznania go, jakim jest czlowiekiem. Bez sensu jest traktowac tak z gory, bo nikt nie ma na to wplywu gdzie i jaki sie urodzil. Ja za moim narzeczonym zawsze i wszedzie stane murem, bo to najwspanialszy czlowiek jakiego poznalam. To taki moj ideal. I choc sie klocimy, jak kazdy, to zaraz znajdujemy kompromis i jest dobrze. Najgorsza klotnia zakonczyla sie trzasnieciem przez niego drzwiami. Co jest niczym, w porownaniu co inni faceci potrafia wyrabiac. To ja bywam bardziej nerwowa niz on. Naprawde.
Tylko raz w zyciu dostalam w twarz, od bylego, polaka, za to ze strasznie plakalam i krzyczlam ze go zostawie i nigdy wiecej bym na to nie pozwolila. Jakby tylko moj narzeczony to powtorzyl to odeszlabym w sekunde, a malo tego, moze i nawet oddala mu! :) Ale on jest wyjatkowym czlowiekiem, nigdy na nikogo nie podniosl reki. Kazdy kraj, kazda rasa ma dobrych i zlych ludzi. Wszedzie jest bestialstwo. Hindus potrafi zdradzac, oszukiwac, mscic sie, nie szanowac zony, a nie jeden polak jest w 100%-ach taki sam! Ja odnalazlam szczescie z azjata i ciesze sie, ze choc wy nie jestescie zrazone. Bo tak jak mowie, zycie z azjata nie jest latwe, ludzie sie patrza, gadaja. Ale mysle, ze i tak jest latwiej w UK, niz byloby w Polsce. Polska nie jest tak wymieszana narodowosciami, stad ten wysoki poziom rasizmu! :(

Takhisis daj znac co u Ciebie, bo martwimy sie..

A Natsza30 pewnie juz urodzila, lub rodzi, skoro sie niepojawia, a termin na dniach!! :)

Milej nocki mamusie. My jutro chyba do lekarza, bo maly ma problem z oczkiem.. :(

Giov moj do 3 miesiaca mial probmlem z oczkiem,caly czas ropialo,a przpychania kanailow u nas robia ok pol rocznym maluchom,ale na cale szczescie mojemu samo przeszlo.

Takhisis a ja na twoim miejscu bym sie spakowala i poszla do rodzicow jak on bedzie w pracy. Jakim parwem on tobie zabrania czegokolwiek? A on moze robic co chca? ja bym nie popuscila,zostawilabym go samego jak chce miec taki swiety spokoj.

zrobiłabym tak jak pisze fikusek, on się na tobie po prostu odgrywa.
Czasami tak jest ze nawet jak się czeka na dziecko rodzice się oddalają od siebie :-(
Chodzi o to że teraz masz małe dziecko i dużym się już tak nie zajmujesz więc niektórzy mają to za złe partnerkom. To są po prostu egoiści którzy nie dorośli do roli ojca.

reklama
No właśnie problem w tym,że ja bez jego zgody nie mogę zabrać dziecka np. na kilka dni:( a z chęcią bym tak zrobiła,bo może dałoby to jemu do myślenia. Już nie mówiąc o tym,że Patryk musi zmienić klimat,a przez egoistyczne zagrania tatusia nie może,.
a dlaczego bez jego zgdody nie mozesZ? on cie olewa,nie patrzy na dziecko,on robi co chce wiec ty tez to rob. I jezeliu chcxesz mozesz zabrac dziecko,nie jestescie uwiezieni w 4 scianach.

Do góry