fikusek1988, a dziekuje.
Miesiecznica juz minela i kolejny miesiac leci.. Ja takze gdy wspominam swoj porod, to mi sie plakac chce, jednak zdecydowalabym sie przejsc to jeszcze raz, ale dam sobie troche czasu -kilka lat.
Ty sie byc moze tez zdecydujesz. Kazda kobieta jest inna i potrzebuje innego czasu. Poki co mam malenkie dziecko, a juz nieraz slyszalam kiedy sprawie mu rodzenstwo, czy kiedy dam mu mlodsza siostre..
Ludzie sa zabawni. Dopiero jedno sie ucze pielegnowac i nie w glowie mi tak szybko drugie. Twoj maluszek juz sie rwie do chodzenia mowisz, to juz czas gdy mamusia musi miec oczy dookola glowy..
clio87 torcik wyglada pycha, choc nie dla mnie.
Dla mnie dzien bez czegos slodkiego, to nie dzien.
Ale co gorsze, to sie zaczelo pod koniec ciazy i zostalo mi nadal, nigdy az tak nie lubilam slodyczy. Teraz narzekam na nadwage, a nie moge sie oprzec slodkoscia..
Natasza30 tylko Nas powiadom, na pewno dasz rade. Powiedz jak dzidzia, a potem sie pojawisz kiedy bedziesz miala czas. Dzis Cie nie ma, moze juz sie zaczelo..?!?!
Jesli tak to
POWODZENIA!!
Takhisis to faktycznie niemile, ze nie zlozyl nawet zyczen.. Jednak kazdy sie kloci, tak to juz dziala. A gdy sie pogodzicie, powinien Ci to wynagrodzic.. Ja bylam bardzo nerwowa w ostatnich tygodniach ciazy i choc to byla moja wina, to raz narzeczony nie wytrzymal i wygarnal mi ostro kilka rzeczy.. Nie bylo to mile, nie odzywalam sie kilka dni. Jednak potem przeprosil ladnie, wszystko wrocilo do normy. U Was tez nadejda te lepsze dni. Daj sobie troszke czasu.
ixidixi witaj. Fakt, mieszkac z rodzina nie jest ciekawie, oni zawsze sie wtracaja. Jednak mozesz sluchac jednym uchem, a drugim uchem wypuszczac.. W koncu jestes dojrzala i sama najlepiej wiesz co robisz. Staraj sie tylko nie wchodzic w konflikty. Choc wiem, ze latwo sie mowi, ciezej tak zrobic. Jak mi ktos zaczyna ''radzic'' to sie szybko wnerwiam.
madlen79 witaj. Narzekalam, ze Ty wyjedziesz do Pl, Iwonka tez, to na forum zostane tylko ja. Jednak forum ostatnio niezle ruszylo.
Dzieci jeszcze nie maja tu wakacji?? W Polsce juz chyba od zeszlego piatku, choc pewna nie jestem.. Zycze Ci ladnej pogody podczas urlopu. Podobno te upaly stad, przechodza do Polski. To dobrze, po tych powodziach, osuszy troche..
Mowisz, ze corcia zaczyna dojrzewac..?!?! Kurde, faktycznie z dzieckiem jest ciazka robota, az do 18stki gdzies. A co ja gadam, cale zycie. Najpierw zabkowanie, chodzenie, zwalanie wszystkiego na siebie, potem okres dojrzewania, buntowanie, klotnie, potem trudne niezawsze trafne wybory co do szkoly, pracy, czy malzenstwa.. Cale zycie sie czlowiek martwi. Ale z drugiej strony, gdyby nie to, to co bysmy robili..?!?! Zycie byloby nudne.
A u mnie.. Dopiero co przetrwalam straszny porod, to teraz czeka mnie kolejny nieziemski bol!! :/ Mianowicie, od 3 dni boli mnie zab.
Nie mialam takiego problemu juz z 5 lat i szczerze powiem, ze panicznie sie boje dentysty!
A w UK jeszcze nie bylam i nie wiem czego sie spodziewac, jakie mi dadza znieczulenie itd. Echh..
Milego dnia mamusie.