reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

hej Mamuśki :-)
ja już w domku obiadek nie był taki straszny jeszcze mpreze tuningową w Jaworznie zaliczyliśmy :-p
Govi no ja mam podobnie ale jakoś z tym walczę bo wiem ze to hormony bo ja z natury bardzo towarzyska jestem i uwielbiam towarzystwo innych ludzi :-) ciąża raczej przebiega bez problemów poza anemią i niskim ciśnieniem wszystko jest super :-D co bardzo mnie cieszy :-D:-D:-D
Takhisis Wszystkiego Najlepszego i pisz co z tym ponurakiem Twoim niestety tagi gatunek :sorry2::-p a tu masz coś ode mnie i Alexa :rolleyes:

reklama
Dziewczyny...bardzo dziekuje za zyczenia...i za torcik clio. Mąż nadal na mnie śmiertelnie obrażony ...nawet mi życzeń nie złożył. Przykro,ale co zrobię...

powiem ci mieszkam tu 2 lata ale jakoś nie przemawia do mnie to miasto :-p od przyszłego tygodnia już będę z Katowic hehe teraz zmykam spać bo jutro 1 dzień po urlopie:-) dobranoc

powiem ci mieszkam tu 2 lata ale jakoś nie przemawia do mnie to miasto :-p od przyszłego tygodnia już będę z Katowic hehe teraz zmykam spać bo jutro 1 dzień po urlopie:-) dobranoc

a na zwolnienie sie nie wybioerasz? ja od poczatku ciazy bylam na zwolnieniu:) do pracyy mialam dosc daleko a mnie bardzo mdlilo i nie moglam dojechaac:) ale pozniej i tak co chwile szpital zaliczalam wiec lepiej ze w domu bylam.

ja pracuje cały czas i mam nadzieję ze przez sierpnień jeszcze popracuje ale mniej intensywnie.Ja czuję się dobrze od początku tylko senna byłam nieco ale to szybko minęło teraz mam wrażenie że rośnie we mnie mała bateryjka która dodaje mi sił :-D

dziś się zbieram do pracy ... czas sprawdzić co słychać w salonie :-) miłego dnia

To mi może ja do Was dołącze:tak:
A raczej my: Ja i nasza kochana dziewczynka, której urósł siusiak i została naszym kochanym chłopcem:-)

Widzę, że Ci faceci to już tak mają.. Na szczęście mojemu jeszcze nie w głowie foszki.. za to sytuacja w domu mnie przytłacza..
My póki co mieszkamy u moich rodziców, a dodatkowo na dole babcia i dziadek...
Mama z babcią to jedna mafia:tak: Jak się skumają to gadają i prawią kazania bez końca..
Coś się uwzięły na tego mojego D., a jesteśmy po ślubie dopiero tydzień i wmawiają mi jak to jest mi z nim źle i biedna jestem itd. A on taaki kochany:-D

No nie wiem.. w każdym bądź razie teraz to już nie wiem co, muszę trzymać jego stronę.. bo jak im pokaże, że rusza mnie ich gadanie to bede stracona:confused:

reklama
czesc mamuski,ostatnio nie dalam rade pisac..mamy problemy z corka,chyba zaczyna sie okres dojrzewania..troche wczesnie,ale jak widac teraz dzieci dojrzewaja szybciej :wściekła/y:.jak ja bym chciala zeby moje dzieci byly znowu male,ubralam,wsadzilam do wozka i caly dzien na spcerku..a tak wtedy chcialam,zeby juz byly duze..czasami czlowiek nie wie co mowi:-D.do srody jeszcze moje lobuzy chodza do szkoly a potem wakacje,a od piatku 3 tyg.i lecimy do Polski.mam nadzieje,ze troche tam odpoczne i nabiore sil,psychicznie oczywiscie,bo potem jesien i zima dluga..
clio wielkie gratki oraz duzo szczescia i radosci na nowej drodze zycia !!:-)
witam nowe mamusie!! :tak:,ide was poczytac,bo widze ze sporo tu napisalyscie,jak mnie nie bylo.milego dnia.

Do góry