reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

clio87 moje ząbki i stópki mają się świetnie :-D myślę że chodziło ci o madlen :-D
nie orientujecie się może co można podać dziecku z zapaleniem ucha??

reklama
faktycznie przepraszam CIę :p powiem wam ze ostatnio jestem bardzo rozkojarzona zbieranie myśli zajmuje mi nieco więcej i zdarza mi się tracić watek ... nie wiem od czego to zależy czy ciąża może tak działać? i mam jeszcze pytanie bo boli mnie w okolicy kości łonowej ale tak jakbym zakwas miała ;/ to normalne?

o ile sobie przypominam to też tak miałam, myślę że ci się wszystko rozciąga i kości rozchodzą bo musi ci się ciało przygotować na większe dziecko i na poród.
A co do rozkojarzenia i fatalnej pamięci to ja mam ten problem wciąż :-( mam nadzieję że mi kiedyś przejdzie bo moja praca polega na zapamiętywaniu kilku różnych rzeczy bez przerwy. a teraz to nie mogę się skupić na zrobieniu herbaty.

no dokładnie normalne czynności a jakoś wolniej je wykonuję czasem o czymś zapominam :zawstydzona/y: albo mówię i mówię i się blokuję :eek:

a oglądałas pogode na nowy tydzień :cool2::cool2::cool2: spódnice i sukienki z szaf prosze wyjąć LATO przyszło :rolleyes: :rofl2:

no dokładnie normalne czynności a jakoś wolniej je wykonuję czasem o czymś zapominam :zawstydzona/y: albo mówię i mówię i się blokuję :eek:

a oglądałas pogode na nowy tydzień :cool2::cool2::cool2: spódnice i sukienki z szaf prosze wyjąć LATO przyszło :rolleyes: :rofl2:

omijam lustro :-( gdzieś zniknął rozmiar 36/38 i zastąpił go 38/40 :no::wściekła/y::szok: właśnie przeżywam lekką depresje jak wyglądam :surprised: i w szoku jestem że sie nie mieszczę w nic płakać mi się chce :-( wiem że to maleństwo ale muszę się jakoś z tym ogarnąć ... i oswoić :-(

u nas już od wczoraj śliczna pogoda, opalona już jestem nieźle. A co do tycia to ja w ciąży przytyłam 30 kg więc więcej niż o 1 rozmiar :-D ale czekolada to płynęła strumieniami :-D mały na śniadanie akceptował tylko to.

Hello.Sorki,że tak pózno.Wczoraj wróciliśmy ze szpitala mój maluszek miał zapalenie płuc,a od pon 3 tyg rehablitacja w szpitalu,takze sobie posiedze.Giov gratulacje duzej kluseczki jest uroczy:tak:

Madziu, przykro mi. mój synek był ledwo przeziębiony i strasznie się męczył a twój ma zapalenie płuc, biedactwo.

wczoraj myślałam że mały ma zapalenie uszka bo płakał i strasznie grzebał sobie w uszku ale dziś mu już przeszło, na szczęście.

giov nie zazdroszcze..taki ciezki porod to nic fajnego..ale na szczescie juz po wszystkim..malenstwo jest z toba!!! a ty za niedlugo dojdziesz do siebie i bedziesz mogla juz normalnie funkcionowac,a z czasem nauczysz sie wszystkiego..instynkt matki ci podpowie..od razu krakowa nie zbudowali..

iwonka to dobrze,ze z Ignasiem juz wszystko o k,bo zapalenie ucha to nic fajnego,czasami moze pomoc tylko antybiotyk,a szkoda takie malenstwo futrowac lekami

madzia duzo zdrowka dla synusia

to teraz o mnie..z noga juz lepiej,ale na zab mam antybiotyk :( w przyszlym tygodniu bede szukala stomatologa,ktory zrobi mi tego zeba za mniejsze pieniadze..bo inaczej zbankrutuje :( na razie boli troche ,takze jest o k..oby tak dalej,ale po tych antybiotykach chodze jak scieta..nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac.za to moj maly facet wczoraj dal sobie zrobic dwa zeby,troche byly problemy,bo jak dentysta zaczol mu grzebac,to mial odruch wymiotny,ale jakos zrobili mu te zabki..moja cora ma jeszce tylko do wyrwania i z nimi mam spokoj..teraz biore sie za siebie :)) pogoda u nas super,nie wiem od kiedy,ale jest slonce i straszny upal..

reklama
no to fajnie że pogoda dopisuje.
oj, z twoim ząbkiem nieciekawie, współczuję :-(
u mnie za oknem róża pięknie kwitnie, ciepełko, słoneczko grzeje i zaraz idziemy na spacerek, może nawet zlot mamusiek z miasta zrobimy, hehe.

Do góry