reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

a no wlasnie clio ,zanim synek sie urodzi to przed toba jeszcze jedno wazne wydarzenie..:-) teraz jak napisalas to mi sie przypomnialo..:sorry2:a jak przygotowania,denerwujesz sie?

tata z dziecmi na spacerze,ja troche ogarnelam chalupke i mam chwile ciszy na kawke i BB :-)

reklama
jestem zmęczona tym tematem już :dry: chce żeby było już PO bo rodzina moja przejmuje się nad wyrost i stresuje mnie mojego B eh ... ale się cieszę to nie ulega zmianie i wątpliwości. Suknia się szyje 7.06 kolejna przymiarka mam nadzieję że to już tak na 95% będzie zrobiona :-)
w głowie mi się nie mieści jak szybko czas zleciał za 19 dni będę mężatką :szok: nie do końca miało tak być nasz pierwszy termin był na 15 października ale w styczniu Alex zmienił wszystko :tak: i zaczęły się przemyślenia przed urodzeniem czy po go zorganizować :sorry2: organizacja przed jest lepsza bo nie będzie całego zamieszania z maluszkiem ja nie będę zmęczona itp. ale ja nigdy nie chciałam brać ślubu bo w ciąży jestem a tak to teraz wygląda :dry: i zła trochę jestem z tego powodu :dry:

Clio nie przejmuj się jak to wygląda. Najważniejsze żebyście byli szczęśliwi do końca życia razem. Ja urodziłam sie 5 miesięcy po ślubie potem jeszcze dwóch moich braci a rodzice sa bardzo szczęśliwi i choć byli bardzo młodzi dobrze im poszło.:) Powód nie ważny a ślub spokojnego życzę. Na ile osób planujecie?

tylko dla najbliższych bo tak chcieliśmy od samego początku :tak: jesteśmy szczęśliwi juz 4 lata teraz to formalnośc bo bierzemy tylko ślub cywilny :tak: może tak faktycznie jest lepiej :-D

zwariowac można! niedośc że mały daje w kośc to jeszcze P tak mnie denerwuje że nie mam już cierpliwości :wściekła/y:
Na szczęście do pracy poszedł więc trochę ochłonę!
fajnie dziewczyny z tym ślubem, czasem dla siebie! jak ja tęsknie za kosmetyczką! kinem! fryzjerem!
o zgrozo! nie mam na to czasu w ogóle a mój tylko mówi żebym poszła, na co czekam! a ja nie wiem kiedy bo on ciągle w pracy a nie ma się kto Igusiem zając! :no:

Iwonka1985 może poproś kogoś o spacer z Igusiem tak na 2h ?? uczeszą cie zafarbują :) a za jakiś czas znowu ale kosmetyczka wiesz jakbym miała bliżej do Ciebie to bym wpadła i zrobiła ci masaż twarzy relaksacyjny :D

clio87 nawet nie wiesz ile bym dała za to żebyś mieszkała bliżej ;-)
niestety narazie nie mam z kim zostawic małego bo tatuś w pracy, znajomi też a z moją starszą siostrą nie mogę go zostawic bo ona nie umie się zajmowac dziecmi :-( moja jedyna nadzieja to wakacje w Polsce za miesiąc. I pójdę wtedy na cały dzień na masaże, maseczki, farby i wszelkie inne dobrodziejstwa :-) nikt mnie nie zatrzyma! a mały zostanie z moją młodszą siostrą lub z mężem. ach... jeszcze miesiąc...

Witam mamusie. Doczekalam sie i ja mojego synusia. JESSE przyszedl na swiat punktualnie, 27.05.2010, choc przez cesarskie ciecie, o godz. 09:59. 4kg290g, 55 cm dlugi, 10 w skali Apgar. Jest CUDOWNY!! Mimo ze porod ciezki, dla niego bym to przeszla jeszcze sto razy. Pozdrawiam Was.

reklama
Do góry