reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

a no wlasnie clio ,zanim synek sie urodzi to przed toba jeszcze jedno wazne wydarzenie..:-) teraz jak napisalas to mi sie przypomnialo..:sorry2:a jak przygotowania,denerwujesz sie?

tata z dziecmi na spacerze,ja troche ogarnelam chalupke i mam chwile ciszy na kawke i BB :-)

reklama
jestem zmęczona tym tematem już :dry: chce żeby było już PO bo rodzina moja przejmuje się nad wyrost i stresuje mnie mojego B eh ... ale się cieszę to nie ulega zmianie i wątpliwości. Suknia się szyje 7.06 kolejna przymiarka mam nadzieję że to już tak na 95% będzie zrobiona :-)
w głowie mi się nie mieści jak szybko czas zleciał za 19 dni będę mężatką :szok: nie do końca miało tak być nasz pierwszy termin był na 15 października ale w styczniu Alex zmienił wszystko :tak: i zaczęły się przemyślenia przed urodzeniem czy po go zorganizować :sorry2: organizacja przed jest lepsza bo nie będzie całego zamieszania z maluszkiem ja nie będę zmęczona itp. ale ja nigdy nie chciałam brać ślubu bo w ciąży jestem a tak to teraz wygląda :dry: i zła trochę jestem z tego powodu :dry:

Clio nie przejmuj się jak to wygląda. Najważniejsze żebyście byli szczęśliwi do końca życia razem. Ja urodziłam sie 5 miesięcy po ślubie potem jeszcze dwóch moich braci a rodzice sa bardzo szczęśliwi i choć byli bardzo młodzi dobrze im poszło.:) Powód nie ważny a ślub spokojnego życzę. Na ile osób planujecie?

tylko dla najbliższych bo tak chcieliśmy od samego początku :tak: jesteśmy szczęśliwi juz 4 lata teraz to formalnośc bo bierzemy tylko ślub cywilny :tak: może tak faktycznie jest lepiej :-D

zwariowac można! niedośc że mały daje w kośc to jeszcze P tak mnie denerwuje że nie mam już cierpliwości :wściekła/y:
Na szczęście do pracy poszedł więc trochę ochłonę!
fajnie dziewczyny z tym ślubem, czasem dla siebie! jak ja tęsknie za kosmetyczką! kinem! fryzjerem!
o zgrozo! nie mam na to czasu w ogóle a mój tylko mówi żebym poszła, na co czekam! a ja nie wiem kiedy bo on ciągle w pracy a nie ma się kto Igusiem zając! :no:

Iwonka1985 może poproś kogoś o spacer z Igusiem tak na 2h ?? uczeszą cie zafarbują :) a za jakiś czas znowu ale kosmetyczka wiesz jakbym miała bliżej do Ciebie to bym wpadła i zrobiła ci masaż twarzy relaksacyjny :D

clio87 nawet nie wiesz ile bym dała za to żebyś mieszkała bliżej ;-)
niestety narazie nie mam z kim zostawic małego bo tatuś w pracy, znajomi też a z moją starszą siostrą nie mogę go zostawic bo ona nie umie się zajmowac dziecmi :-( moja jedyna nadzieja to wakacje w Polsce za miesiąc. I pójdę wtedy na cały dzień na masaże, maseczki, farby i wszelkie inne dobrodziejstwa :-) nikt mnie nie zatrzyma! a mały zostanie z moją młodszą siostrą lub z mężem. ach... jeszcze miesiąc...

Witam mamusie. Doczekalam sie i ja mojego synusia. JESSE przyszedl na swiat punktualnie, 27.05.2010, choc przez cesarskie ciecie, o godz. 09:59. 4kg290g, 55 cm dlugi, 10 w skali Apgar. Jest CUDOWNY!! Mimo ze porod ciezki, dla niego bym to przeszla jeszcze sto razy. Pozdrawiam Was.

reklama
Do góry