reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Cześć. Tak, zmieniłam NIck...zmieniłam ze względu na to,że pewna osoba szuka mnie po Nicku w sieci..długa historia:)

Przepraszam,że wszystkim nie odpisze,ale dzisiaj znerwicowana jestem,bo na szczepienie idziemy...wrrrr

Zrobiłam w poniedziałek Patrykowi morfologię i wygląda na to,że anemii nie ma...ale sporo parametrów jest w dolnej granicy normy...Może lekarz dzisiaj wypowie się na ten temat...mam zamiar wymusić skierowanie na badanie kału...bo mały ciągle robi mi te zielone kupy...pewnie będzie robił problem ze skierowaniem,bo on tak ma,...nigdy nic poważnego nie widzi,bo chce unikać dawania skierowań na badania....a do prywatnego nie ma sensu iść,bo jego skierowanie nie liczą się i muszę płacić za badania. Ciągle robię odpłatne badania,bo nie chce mi się kłócić o skierowania,ale mówię dość...nie po to mi tyle forsy z wypłaty zabierali,żebym jeszcze sama płaciła za badania, które należą się synkowi....

Mój Młody od 4 dni nie chce pić...tyle miesięcy chętnie pił herbatki,a teraz nie chce pić...każda próba napojenia to wielka walka...

Pogoda do bani...ile to jeszcze potrwa...załamać się można...nie pamiętam kiedy ostatni raz słońce widziałam...ja już za powódź podziękuję,bo już jedną we Wrocławiu przeżyłam w 1997r...

Dla wszystkich dzieciaczków życzę zdrowia...

madlen synek lepiej się czuje?

trzymaj sie cieplo,nie moze byc caly czas zle;-)..a o skierowanei to sie wyklocaj,laski ci lekarz nie robi,ze wypisze skierowanie..
a moze sprobuj malemu dac cos innego do picia,moze on tylko nie chce pic herbatki??sprobuj np.sok..
czytam wiadomosci na onecie i widze co sie dzieje w Polsce,jak ludzi zalewa..ja powodzi nie przezylam,na szczescie,ale jestem w stanie wyobrazic sobie,co ci biedni ludzie przezywaja..trzymam kciuki,zeby ta wielka woda ustala..

a na poprawe morfologii,ja moim dawalam sok z buraka,sama robilam,dawalam im na sile,bo nie chcieli pic.jednak nie mieli wyjscia,musieli..jestem wyrodna matka,na sile daje dziecku pic cos,czego nie chce..ale to dla ich dobra:tak:

a synek,juz lepiej,jeszcze nie ma apetytu,bardziej skubie to jedzenei,niz je,ale juz dzisiaj od rana broi..a to oznazca,ze jest zdrowy!!!:-D
ale do szkoly pojdzie dopiero w poniedzialek,jeszcze posiedzi w domu,zeby nie bylo nawrotu choroby..

u nas tez dzisiaj pogoda do bani,wczoraj takie piekne slonce adzisiaj pochmurno,ale nie pada. a ja dzisiaj wstalam rano,tata poszedl zcorka do szkoly,posprzatalam chalupke i poszlam spac,chcialam tylko na godzinke,a spalam 3 :szok:,ale brakowalo mi snu,a ja jestem straszny spioch i jak nie mam odpowiedniej ilosci snu,to potem musze nadrobic..:tak:

reklama
hej Mamuśki :)
dzisiaj z desperacji zastanawiałyśmy się czy przypadkiem indiańskiego tańca na słonce nie odtańczyć :p ale znając polski klimat przyjdzie susza ;P a tak ogólnie jak wam dzień minął? razem z B znalexliśmy urocze mieszkanko dla naszej trójki i byle do połowy lipca ... :D u mnie w życiu nareszcie jakieś przebłyski słońca :D

hej Mamuśki :)
dzisiaj z desperacji zastanawiałyśmy się czy przypadkiem indiańskiego tańca na słonce nie odtańczyć :p ale znając polski klimat przyjdzie susza ;P a tak ogólnie jak wam dzień minął? razem z B znalexliśmy urocze mieszkanko dla naszej trójki i byle do połowy lipca ... :D u mnie w życiu nareszcie jakieś przebłyski słońca :D

dobry pomysl z tym tancem,ja juz tez mam dosyc tej pogody.wlasnei zaczelo u nas padac.juz tak mi teskno za sloneczkiem,a tu ani widu ani slychu.

619948.gif
może coś w tym stylu z okularami przeciwsłonecznymi w bikini i z brzuchatkami naszymi i słonce nie ma możliwości do nas nie wyjść :D

clio zaczynaj,moze przegonisz deszcz!!!

najgorsze,ze Polske zalewa,a tu jeszcze ciagle pada..

Mamuśki a wiecie co jest najfajniejsze ze to na pewno się skończy ^,^ kiedyś :p żal mi tych zalanych ludzi natura ostatnio nie rozpieszcza :(

witam was z rana.dzien bez deszczu,ale i bez slonca..juz tak mysle czy na ta pogode nie mial wplywu wulkan znad Islandii?
zaraz sie szykuje i jade do miasta.mam tylko nadzieje,ze nie bedzie padac..

reklama
Do góry