reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

reklama
No i była lekarka. Mały zdrowy. Waży prawie 7kg (6970g) Laurana przytył prawie 400 g w 5 tygodni i powiedziała, że wszystko jest dobrze. No i ząb już jeden jest (tylko ja go jakoś nie widzę:)) a pozostałe 3 już się szykują i stąd najprawdopodobniej nieprzespane noce ech.

Witaj mokrusia. pewnie już się nie możesz doczekać. sporego masz tego synka. mój miesiąc przed porodem miał 1900 :)). Będzie silny fajnie i ładne imię.

kakakarolinka mi zawsze mowiono,ze tylko chore dzieci sa spokojne,wiec jak maly jest ruchliwy,to sie ciesz,bo to oznazca,ze jest zdrowy!!!

a ja dzisiaj bylam z moim synkiem u lekarza,bo cala noc nie mogl spac,przy okazji ja tez..co wypil to zwymiotowal do tego goraczka,no i placz ze uszy bola.okazalo sioe ,ze ma angine!!!gardlo tak zawalone,ze jak lekarz w nie spojrzal,to az oczy wielkie zrobil.oczywiscie dostal antybiotyk.mam tylko nadzieje,ze po tym antybiotyku bedzie lepiej..ogolnie to caly czas spi,budzi sie jak go mocno boli gardlo,albo uszy.najgoesze jest to,ze nic nie je,picie daje mu na sile,ale przy kazdym lyku jest wielki placz..:(

u nas dzisiaj jest super pogoda,cieplo i slonecznie..ale co z tego jak i tak siedzimy w domu.

witaj mokrusia :)

HEj tez mam synka najcudowniejszego na swiecie.Urodzil sie 29.03 .Jest moim najwiekszym skarbem.Marzylam o corce ale odkad dowiedzialam sie ,ze bedzie chlopczyk zakochalama sie w moim malym mezczyznie i nie wyobrazalam ,ze moglabym miec coreczke.Teraz nawet marzy mi sie 2 chlopczyk.Chociaz coreczke tez bym chciala miec.

ja wiem że zdrowy :) i się cieszę Tylko zmęczona jestem.

oj tak dzieci potrafia umeczyc,ale za to wynagradzaja te nasze zmeczenie,usmiechem i miloscia,a to jest bezcenne.moj synus nadal marnie wyglada,bidulek nie moze pic,bo gardlo dokucza,o jedzeniu nawet nie mysli..teraz troche wariuje zsiostra,ale nie ma sily na zabawe..probuje,al jest slaby.

laurana,jak twoje samopoczucie,jest troche lepiej?

reklama
Cześć. Tak, zmieniłam NIck...zmieniłam ze względu na to,że pewna osoba szuka mnie po Nicku w sieci..długa historia:)

Przepraszam,że wszystkim nie odpisze,ale dzisiaj znerwicowana jestem,bo na szczepienie idziemy...wrrrr

Zrobiłam w poniedziałek Patrykowi morfologię i wygląda na to,że anemii nie ma...ale sporo parametrów jest w dolnej granicy normy...Może lekarz dzisiaj wypowie się na ten temat...mam zamiar wymusić skierowanie na badanie kału...bo mały ciągle robi mi te zielone kupy...pewnie będzie robił problem ze skierowaniem,bo on tak ma,...nigdy nic poważnego nie widzi,bo chce unikać dawania skierowań na badania....a do prywatnego nie ma sensu iść,bo jego skierowanie nie liczą się i muszę płacić za badania. Ciągle robię odpłatne badania,bo nie chce mi się kłócić o skierowania,ale mówię dość...nie po to mi tyle forsy z wypłaty zabierali,żebym jeszcze sama płaciła za badania, które należą się synkowi....

Mój Młody od 4 dni nie chce pić...tyle miesięcy chętnie pił herbatki,a teraz nie chce pić...każda próba napojenia to wielka walka...

Pogoda do bani...ile to jeszcze potrwa...załamać się można...nie pamiętam kiedy ostatni raz słońce widziałam...ja już za powódź podziękuję,bo już jedną we Wrocławiu przeżyłam w 1997r...

Dla wszystkich dzieciaczków życzę zdrowia...

kakakarolina cieszę się,że mały tak dobrze na wadze przybrał....i ,że zdrowy....chyba nic tak matki nie cieszy jak zdrowe dziecko:)

madlen synek lepiej się czuje?

Do góry