reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Mamuśki a wiecie co jest najfajniejsze ze to na pewno się skończy ^,^ kiedyś :p żal mi tych zalanych ludzi natura ostatnio nie rozpieszcza :(

Szkoda ich, ale trochę ich winy jest. Co roku mają problem z powodzią (nie zawsze na taką skalę) ale co roku mają stan zagrożenia. Dlaczego z tym nic nie zrobią? Większość z nich mieszkań nadal nie ubezpieczyła mieszkania bo czeka nie wiem na co :/

reklama
Szkoda ich, ale trochę ich winy jest. Co roku mają problem z powodzią (nie zawsze na taką skalę) ale co roku mają stan zagrożenia. Dlaczego z tym nic nie zrobią? Większość z nich mieszkań nadal nie ubezpieczyła mieszkania bo czeka nie wiem na co :/

ludzie zawsze maja nadzieje,ze teraz juz bedzie dobrze..a poza tym zawsze brakuje pieniedzy na to,co byc powinno..polska polityka..bez komentarza

cześc dziewcznki! U nas teraz 25 st, słoneczko, wcześniej było jeszcze cieplej, mmmmmmm.....
Tylko problemik mam! Co dawac dziecku do picia jak jest taki upał żeby mu się pic nie chciało a jednocześnie zeby nie trzebabyło dawac dużo bo mamy problem z refluksem i jak daję mu pic to zaraz wszystko zwraca, najlepiej jest jak mu daję po łyczku co kilka minut tylko przy takim upale to on chce dużo. Co robic?

iwonka1985 najlepiej dawac w takie upaly przegotowana wode,zaspokoi pragnienie i nie jest slodka,wiec nie chce sie po niej wiecej pic,albo herbatki orzezwiajace dla dzieci np.Hippa. normalne,ze jak jest cieplo to dzieciaczkom chce sie wiecej pic ,nawet powinno sie je poic napojami,zeby sie nie odwodnily.jezeli wymiotuje to dawaj w mniejszych ilosciach ale za to dosyc czesto.

u nas tez upal,taka goraczka od razu przyszla,ze nie idzie wyrobic..ale lepiej jak jest taki upal niz zimno i deszcze..:))

Cześc dziewczyny, To chyba tylko u nas jeszcze lało :) co prawda już nie cały dzień ale po południu słonce już nie wyszło. Moje nowe spódnice dalej czekają :)
Ja też myslę, że do picia najlepiej wodę (jak sie da) co chwileczkę małe łyki - Maks tak pije tylko nie wodę hehe. Pijemy różne herbatki owocowe.

reklama
iwonka to dawaj jemu mniejsze ilosci wody do picia,ale musisz podawac,bo przy takich upal,to trzeba duzo pic :))
u nas goraczka,nie ma czym oddychac.dzieciaki nie chca nawet nic jesc,tylko cos przegryzaja.od samego rana wielkie slonce.

Do góry