reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

ogarnelam troche chalupke,dzieci wyslalm na gore zeby sie pobawili,a ja przy drugiej kawce juz dzisiaj szybko na BB,musze jeszcze wlaczyc pralke..a tego prania to mam non top,..

ja laurana,nie lubie szalenstwa zakupow,ale masz racje,z kims jest lepiej..tez nie lubie samotnosci,chyba nikt nie lubi.pamietam jak moj P.polecial do Irlandii,a ja sama w Polsce..fizycznie dawalam rade,ale psychicznie bylo mi ciezko..chociaz juz wczesniej mielismy rozlaki,ale nie lubie jak go nie ma..bo dzieci to mam przy sobie caly czas,za wyjatkiem kiedy sa w szkole..mam wtedy w domu taka fajna cisze..:))
na spacerku byliscie juz??

reklama
laurana a próbowałaś może gaviscon dla niemowląt? U nas bardzo pomaga właśnie przy wymiotach miedzy posiłkami. daję go małemu do każdego mleczka ale jak nie dam do zupki to po godzinie a nawet dwóch mały wymiotuje.

iwonka ale to chyba nie jest do kupienia w Polsce...w Polsce jest Nutrition,ale powoduje zaparcia...więc nie dla nas...ja po prostu mam ogromną nadzieję,że to niedługo minie...bo nie wyobrażam sobie refluksu na dłużej...

madlen byliśmy na spacerku 2 godziny:) Raz zimno, później ciepło...taka pogoda dziwna,ale nie padało chociaż...widziałam pogodę na najbliższe dwa dni...masakra ...co się dzieje z tym klimatem...jak zakupy?

laurana z zakupow dzisiaj nici,bo moj wrocil z rybek troszke pozniej,niz myslalam a przy okazji przywiozl pstragi na kolacje..mniam mniam.jutro chyba tez nic z tego,bo dzieciaczki wymyslily,ze chca grilla..wychodzi na to,ze bede musiala w jakis dzien w tygodniu sama skoczyc.chociazby po buty dla nich,a wieksze zakupy..nie wiem kiedy?

a co z ta pogoda?tylko nie mow,ze caly czas deszcze?piekna wiosna,nie maco !!ja mam nadzieje,ze jak polece do Polski to bede miala slonce..rok temu tak mialam,w tym roku tez mam nadzieje na ladna pogode :)
fajnie,ze byliscie na spacerku,dobrze ze nie padalo..moze wkoncu sie wypogodzi?? miejmy taka nadziej

hej mamuśki :-)
kupiłam dzisiaj spodnie ciażowe len/bawełna granatowe i naja taki milusi pas bawełniany :-D jak macie coś ciekawego w rozmiarze s/m lub m do odsprzedania chodzi mi o spodnie :tak::-)

Hejka.Mój synuś coś nie spokojnie śpi,budzi sie z płaczem,niewiem czemu,może mu sie coś śni.A tak to u Nas dobrze,Bartuś ładnie przesypia noce,raz sie co 3 godz budzi.Jutro mój M przyjeżdza na tydz.Mój synuś ma dzisiaj 3 miesiące!!!:-)

Hejka.Mój synuś coś nie spokojnie śpi,budzi sie z płaczem,niewiem czemu,może mu sie coś śni.A tak to u Nas dobrze,Bartuś ładnie przesypia noce,raz sie co 3 godz budzi.Jutro mój M przyjeżdza na tydz.Mój synuś ma dzisiaj 3 miesiące!!!:-)

super!! jeszcze troche i pierwsze urodzinki :)
a jezeli chodzi o nocny placz..moze faktycznie ma jakies brzydkie sny?dzieci z regoly wszystko co dzieje sie w ciagu dnia,przezywaja w nocy

ide spac,do jutra mamuski :))

reklama
Do góry