przeciez mozesz odebrac moj porod nie mow, ze nie potrafiszTaaa ....a potem będę w nerwach Cię na porodówkę wiozła po tym Karmi
reklama
NeSSi
Moderatorka
Wiem, że mam oddychać brzuchem za Ciebie i trzymać Cię za rękę jak coś Tyle starczy chyba ... A i kląć z Tobą wszystkich facetów na niebie i ziemiprzeciez mozesz odebrac moj porod nie mow, ze nie potrafisz
Nadam się na akuszerke
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Luxuorius, znam inną wersję:
- Mamo, mamo, a dlaczego ja jestem czarny, a wszyscy moi koledzy są biali?
- Synku, taka impreza była, że Ty się ciesz, że nie szczekasz...
Ja umiem odebrać poród Nie próbowałam, ale studiowałam instrukcje po tym, jak stwierdziłam w drugiej ciąży, że na porodówkę pojadę dopiero z główką wystającą między nogami
Ja umiem odebrać poród Nie próbowałam, ale studiowałam instrukcje po tym, jak stwierdziłam w drugiej ciąży, że na porodówkę pojadę dopiero z główką wystającą między nogami
no widzisz, jak duzo wiesz czemu na polozna nie poszlas? pomylilas kieunkiWiem, że mam oddychać brzuchem za Ciebie i trzymać Cię za rękę jak coś Tyle starczy chyba ... A i kląć z Tobą wszystkich facetów na niebie i ziemi
Nadam się na akuszerke
ej laski ja przepraszam, wiem jestem szpiegiem radzieckim, ale ta laska ma konto na fb, zgadza sie nazwisko i zdjecie..nie wierze, ze ludzie naprawde maja takie problemy ma nawet meza i zdjecia z nim musze sie ogarnac naprawde
hehehe, ja pierdykam no i w koncu jak wygladal porod?Luxuorius, znam inną wersję:
moj syn czkawki dostal z tego wszystkiego
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Niestety najzwyczajniej w świecie, odeszły mi wody w domu i urodziłam na porodówce, baaaaanał
buuuuu szkodaNiestety najzwyczajniej w świecie, odeszły mi wody w domu i urodziłam na porodówce, baaaaanał
Takie rzeczy na forum. .
Nie kumam takich lasek co sobie tak daja postaw sprawę prosto a nie sie patyczkujesz z ch. Siedzisz cicho jak mysz ood miotla to będziesz miala rogi jak stad do Warszawy ja bym dawno zrobila z nim porządek
Nie kumam takich lasek co sobie tak daja postaw sprawę prosto a nie sie patyczkujesz z ch. Siedzisz cicho jak mysz ood miotla to będziesz miala rogi jak stad do Warszawy ja bym dawno zrobila z nim porządek
reklama
Podziel się: