naprawde? ojej to straszneLuxuorius to była jedyna sytuacja, kiedy sprawdziłam jego telefon. Nigdy tego nie robię!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
NeSSi
Moderatorka
Gdzie mu zaglądasz ?!naprawde? ojej to straszneja mojemu nawet w gacie zagladam a Ty w tel sie boisz? oj
![]()

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
naprawde? ojej to straszneja mojemu nawet w gacie zagladam a Ty w tel sie boisz? oj
![]()
YOU MADE MY DAY!!!
Idę po popcorn, bo umieram z ciekawości, jak to się potoczy
Serio to jest zabawne? Szukałam tu porady, a nie wyśmiewania. Dzięki
ej tez mam popcornYOU MADE MY DAY!!!![]()
![]()
Idę po popcorn, bo umieram z ciekawości, jak to się potoczy![]()
nie no co Ty, to jest bardzoooo powazna sprawa! ja takich "problemow" nie mam, ej a moze masz meza geja a jestes tylko jego przykrywka?Serio to jest zabawne? Szukałam tu porady, a nie wyśmiewania. Dzięki
NeSSi
Moderatorka
Porada, poradą ...ale nawet na ślepe oko widać, że to się jakoś przysłowiowej ''kupy'' nie trzyma. No jak facet może wyłączać tel. na cały dzień i nie chcieć z żoną rozmawiać, ulatniać się na noce, nie mówić nic o dniu spędzonym w pracy ... To jakiś absurd. Chcesz radę ? Spakuj się i wiej czym dalej. Bo to nie jest normalna damsko - żeńska relacja. O małżeństwie już nie wspomnę ...Serio to jest zabawne? Szukałam tu porady, a nie wyśmiewania. Dzięki
no musze sprawdzic jak sie moja wlasnosc...ale zaraz zaraz czy ja mam prawo do tego? on nie jest moim mezemGdzie mu zaglądasz ?!Szalona Ty!
NeSSi
Moderatorka
W gacie radzę zaglądać tylko i wyłącznie w celu porównania z dowodem osobistymno musze sprawdzic jak sie moja wlasnosc...ale zaraz zaraz czy ja mam prawo do tego? on nie jest moim mezem![]()
reklama
hahaha, Nesss ♥ musze sprawdzic czy nosze jego dziecko, bo wiesz roznie to bywa jak widacW gacie radzę zaglądać tylko i wyłącznie w celu porównania z dowodem osobistym![]()
Podziel się: