Masz rację, że istnieje problem i to poważny. Rozumiem, że twój mąż nie ma stałej pracy tylko fuchy, bo to jedyna możliwość żebyś ewentualnie mogła nie wiedzieć, gdzie on pracuje. Jeżeli wasze życie wygląda tak, ze się mijacie a on cię unika, to czas na poważną rozmowę, a przede wszystkim zastanów się jak mają wyglądać wasze relacje.
Rozumiem dziewczyny, że trudno im uwierzyć w to, co piszesz, ale ludzie mają przeróżne historie i ładują się w bardzo dziwne sytuacje, wierzcie, że ta wcale nie jest najbardziej zaskakująca.
Aurelio, ty kobieto nie szukaj porad na forum, bo strasznie trudno coś doradzić w sytuacji, kiedy dostajesz pytanie w stylu: Jestem z facetem, którego kompletnie nie znam i nie mam pojęcia ani kim jest, ani co robi, ale potrzebuję pomocy. Po prostu zadaj mu pytania, a jak nie odpowie to zastanów się czy dalej potrzebujesz współlokatora, czy partnera.
Wiem, że to tak zabrzmiało jakbym nie znała swojego męża, ale zapewniam że tak nie jest. Gdyby tak było nie wyszłabym za niego za mąż!
Napisałam na tym forum tylko dlatego, że już w tej sytuacji nie widzę wyjścia. Rozmowa niestety nie jest możliwa, od poniedziałku nie ma go w domu, pojechał niby do Niemiec.
Męczy mnie ta niepewność!