reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
ja nie jadam pomarańczy ale
jolek

to jest dupka którą widac na zewnątrz , masz jakby taką dupkę ze skórki wiesz chyba jak dupa wygląda:-p
a dookoła normalną skórkę tylko na tej dupce jest akyrat skórka niezrośnięta i stąd widać dupkę:-D

jak klikniesz na zdjęcie to się powiększy i będziesz widziąła o co mi chodzi...

zmykam papa

Załączniki

• Chinese_Orange.jpg
    Chinese_Orange.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
dziewczyny a ja kiedyś wypróbowałam sałatkę ze śledzi z ... pomarańczami! i dla mnie jest pycha (chociaż brzmi dziwnie i nieufnie do niej podchodzą ci co pierwszy raz potem twierdzą że bardzo dobre). Ale tam pomarancze z dupka to kiepskie bo najlepsze są kwaśne.
W ogóle dziewczyny dzięki za uzupełnienie opisu "dupki" i za zdjęcie bo ja już szukałam kabla usb żeby wkleić tutaj zdjęcie własne :D

Jeszcze postanowiłam dopisać, że więcej tu dzisiaj ani jutro nie wejdę bo teraz śledzie za mną chodzą a kupić nie ma gdzie a ja chce! A to przez was! :D Jeszcze mi tu wymyślicie coś czego w lodówie nie mam i będzie afera bo jutro wszyyyyystko pozamykane.

Ostatnia edycja:
a ja w nocy zmieniłam zdanie , i wrzuciłam groch do wody... będzie grochóweczka:-D:tak:

pomidorówkę zrobię innym razem... ale taką miałam ochotę na grochówkę.. że to było silniejsze :-D

ja nie jadam wogóle pomarańczy mandarynek nektarynek..
ale jak wczoraj u kumpeli dałam trochę nektarynki Vi... i kawałek przygryzłam żeby zobaczyć czy jest słodka... to tak mi posmakowała że chyba nawet sie skusszę :-D
dodam że nie jadłam bo mi nie smakowało to od lat... soki tez były (i napewno są do teraz) ble...

A ja mam dziś ochotę na pampuchy z sosem truskawkowym a nie mam gdzie dzis drożdży kupić ehhhhhhhhhhh :(
A tak wogóle to mój A się smieje że ja teraz nie jem tylko pochłaniam heheheheh

reklama
a ja onbiadłam się pycha grochóweczki i jestem zaspokojona :-D

mój D mówie że takiej dobrej jak ja robię to jeszcze nie jadł:rofl2::-)
ale jemu to wszystko tak smakuje co zrobię:tak::zawstydzona/y:

Do góry