reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja nie jadam pomarańczy ale
jolek
to jest dupka którą widac na zewnątrz , masz jakby taką dupkę ze skórki wiesz chyba jak dupa wygląda
a dookoła normalną skórkę tylko na tej dupce jest akyrat skórka niezrośnięta i stąd widać dupkę
jak klikniesz na zdjęcie to się powiększy i będziesz widziąła o co mi chodzi...
zmykam papa
jolek
to jest dupka którą widac na zewnątrz , masz jakby taką dupkę ze skórki wiesz chyba jak dupa wygląda
a dookoła normalną skórkę tylko na tej dupce jest akyrat skórka niezrośnięta i stąd widać dupkę
jak klikniesz na zdjęcie to się powiększy i będziesz widziąła o co mi chodzi...
zmykam papa
Załączniki
Ostatnia edycja:
jambalaja81
Zaciekawiona BB
Ja własnie zrobilam całą michę śledzi z cebulą! Mniam!
marzena9
Fanka BB :)
dziewczyny a ja kiedyś wypróbowałam sałatkę ze śledzi z ... pomarańczami! i dla mnie jest pycha (chociaż brzmi dziwnie i nieufnie do niej podchodzą ci co pierwszy raz potem twierdzą że bardzo dobre). Ale tam pomarancze z dupka to kiepskie bo najlepsze są kwaśne.
W ogóle dziewczyny dzięki za uzupełnienie opisu "dupki" i za zdjęcie bo ja już szukałam kabla usb żeby wkleić tutaj zdjęcie własne
Jeszcze postanowiłam dopisać, że więcej tu dzisiaj ani jutro nie wejdę bo teraz śledzie za mną chodzą a kupić nie ma gdzie a ja chce! A to przez was! Jeszcze mi tu wymyślicie coś czego w lodówie nie mam i będzie afera bo jutro wszyyyyystko pozamykane.
W ogóle dziewczyny dzięki za uzupełnienie opisu "dupki" i za zdjęcie bo ja już szukałam kabla usb żeby wkleić tutaj zdjęcie własne
Jeszcze postanowiłam dopisać, że więcej tu dzisiaj ani jutro nie wejdę bo teraz śledzie za mną chodzą a kupić nie ma gdzie a ja chce! A to przez was! Jeszcze mi tu wymyślicie coś czego w lodówie nie mam i będzie afera bo jutro wszyyyyystko pozamykane.
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
a ja w nocy zmieniłam zdanie , i wrzuciłam groch do wody... będzie grochóweczka
pomidorówkę zrobię innym razem... ale taką miałam ochotę na grochówkę.. że to było silniejsze
ja nie jadam wogóle pomarańczy mandarynek nektarynek..
ale jak wczoraj u kumpeli dałam trochę nektarynki Vi... i kawałek przygryzłam żeby zobaczyć czy jest słodka... to tak mi posmakowała że chyba nawet sie skusszę
dodam że nie jadłam bo mi nie smakowało to od lat... soki tez były (i napewno są do teraz) ble...
pomidorówkę zrobię innym razem... ale taką miałam ochotę na grochówkę.. że to było silniejsze
ja nie jadam wogóle pomarańczy mandarynek nektarynek..
ale jak wczoraj u kumpeli dałam trochę nektarynki Vi... i kawałek przygryzłam żeby zobaczyć czy jest słodka... to tak mi posmakowała że chyba nawet sie skusszę
dodam że nie jadłam bo mi nie smakowało to od lat... soki tez były (i napewno są do teraz) ble...
reklama
_Roszpunka_
a ja onbiadłam się pycha grochóweczki i jestem zaspokojona
mój D mówie że takiej dobrej jak ja robię to jeszcze nie jadł:-)
ale jemu to wszystko tak smakuje co zrobię
mój D mówie że takiej dobrej jak ja robię to jeszcze nie jadł:-)
ale jemu to wszystko tak smakuje co zrobię
Podziel się: