reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Dzisiaj zrobiłam sobie "danie kultowe" niektórych forumek- czyli twarożek z dodatkami..
Zjadłam ,ale od skonsumowania nie mam ochoty na nic .. a było to ok17 :sorry:

Tak więc nie jest to co polubię najbardziej. Najgorsze ,że nic mi specjalnie nie smakuje.No chyba ,że przez pierwsze 3 kęsy..

reklama
U mnie górę biorą kwaszone ogóreczki ;)
Poza tym pomidorki-też bardzo chętnie i serek wiejski (też nic innego z nabiału mi nie smakuje). Aha i ostatnio podpasował miżurek taki mega kwaśny z zakwasu :D
Smakują mi też gruszki,jabłka i sałatki ale takie kwaśniejsze-ostatnio na zajęciach miałam okienko i poszłyśmy do pizzerii z koleżankami. Tam zjadłam pyszną sałatkę Cezar z lodową sałatą,grzankami czosnkowymi,sosem vinegret i kawałkami piersi z kurcząt.Była taka kwaśna-pycha :)
Najogólniej podchodzi mi sam kwas :)

Oj tak kwas im go więcej tym lepiej. Ja przed ciążą nie cierpiałam żurku a teraz przynajmniej raz w tygodniu robię, i jeszcze zupa ogórkowa i kapuśniak.

Ja ogólnie też prawie nie jem mięsa, ale dziś wciągnęłam fryteczki z karkówką i surówkę z sałaty lodowej:) pychotka

A ja kebaba lubię, ale od momentu zajścia w ciążę odpycha mnie zapach. Raz się skusiłam i tak wstrętnie mi się odbijało,że więcej mnie nikt nie namówi.

reklama
Do góry